Witam serdecznie. Wcześniej nie dałam rady do was wpaść, bo od rana, przez większość dnia nie miałam prądu a w związku z tym Internetu. Dzionek mieliśmy lekko nieciekawy. Małemu chyba będą szły zębiszcza, bo od kilku dni jest marudny i nie ma apetytu. Wczoraj pod wieczór zjadł troszkę kaszki (3/4 dużego słoika), w nocy o 4:00 wypił koło 100ml mleczka, rano o 9:00 znowu trochę kaszki łyżeczką (może ze 100ml), słoiczek obiadku na dwie raty w południe i 90 ml mleczka po południu. Porcje prawie jak dla noworodka. Do tego od rana ma temperaturę. Przed chwilą miał 37,7. Mam nadzieję, że to zęby a nie jakaś choroba. Przed chwilą zasnął mi na rękach. Ciekawe ile pośpi, bo kąpieli na pewno dzisiaj nie będzie.
Rano pojechałam do pracy zawieźć zwolnienie i było mi bardzo miło usłyszeć od dyrekcji, koleżanek i dzieci, że mam jak najszybciej wracać. Szkoda tylko, że to akurat szkoła, w której dorabiam na pół etatu i planowałam jeszcze przez kolejny rok brać bezpłatny. W tej drugiej (w zasadzie pierwszej, głównej) porobiło się nieciekawie i najchętniej wróciłabym tylko tam gdzie dzisiaj byłam z wizytą. Niestety finansowo mam tam gorzej, no i zawaliłabym ostatni rok stażu.
Malutka to za wydanie metryki chrztu się płaci? Ja ostatnio brałam dla córki przed komunią i nawet do głowy mi nie przyszło, żeby zapytać o kasę. Ksiądz sam się nie wychylił, więc dostałam za darmo.
Sarisa STO LAT!!!!!!
Czarodziejka oby oko było zdrowe a plamy szybko zeszły
Mila super że udało ci się odziedziczyć trochę ubranek. Zawsze to trochę pieniędzy w kieszeni, których nie będziesz musiała wydawać.
Mała mi przytulam cieplutko. Mam nadzieję, że Łukaszek wydobrzeje i pojedziecie do twoich rodziców.
Ida super wiadomość. Szkoda tylko, że wymęczyli Olę a i tak zrobili cc. Obawiałam się, że u mnie będzie podobna historia dlatego nie zgodziłam się na SN. Wołałam, aby od razu mnie pocięli. Biedulka podwójnie się nacierpiała.
Natolin prawdę powiedziawszy nie wpadłam na to by próbować picia z niekapka, ale chyba to nie jest aż takie trudne
Emiliab dużo zdrówka.
Dawidowe zazdroszczę takiego długiego spanka.
Frogg współczuję bólu głowy i życzę by szybko minął.
Biedna Strip. Ciekawe co jeszcze jej wymyślą- testy psychologiczne, przemoc domowa... Szok!!!
Moja sukienka na wieszaku wygląda dużo gorzej niż na mnie, ale nie miałam jak sobie zrobić zdjęcia, żeby ją zademonstrować. Do tego planuję kupić bordowe butki pod kolor sukienki i rajstopy ecri z jakimiś haftami podobnymi do tych na bolerku. Oczywiście bukiet będzie bordowo-kremowy.