fasolkaania
Fanka BB :)
Efa nie martw się o ciuchy, wiem, że zapewne byś się ucieszyła bo to zawsze poprawia humor, ale ciuchy to rzecz nabyta i mnie jakoś to nie dołuje, że nie mam takich a takich.... Chce sobie kasę odłożyć na jedne ciążowe na rynku u nas babka ma za 68 złotych takie jak na poście wyżej z allegro były. Ale póki co staram się myśleć o dentyście i ginu ile wizyty mnie kosztują, a u mnie z pracą ciekawie się robi bo jak by nie był stan błogosławiony to bym musiała zastanawiać się nad zmianą pracy, ponieważ mój zespół likwidują chociaż nasze biuro zostaje, ale Dyrektorka z Dyrektorem chcieli mnie do Poznania czyli zamiast 30 km w jedną stronę jechałabym 100 km, czyli 200 km dziennie. A tak muszą mnie zostawić póki co na miejscu, że tak to nazwę.
Wyprawkę dla malucha na szczęście będę miała od innych chociaż śpiochy i takie tam to mam zamiar pokupować. Jak pójdę na zwolnienie to zaoszczędzę jakieś 300 zł z dojazdów do pracy wiec może nazbieram.
Rany, ale się rozpisałam
Na pocieszenie słucham sobie fajnej muzyki i sprzątam trochę Pozdraiwam
Wyprawkę dla malucha na szczęście będę miała od innych chociaż śpiochy i takie tam to mam zamiar pokupować. Jak pójdę na zwolnienie to zaoszczędzę jakieś 300 zł z dojazdów do pracy wiec może nazbieram.
Rany, ale się rozpisałam
Na pocieszenie słucham sobie fajnej muzyki i sprzątam trochę Pozdraiwam