emiś, medala mężowi
a propos zaskórniaków to u nas takowe posiadam ja, a raczej staram się, bo zawsze wychodzi coś co mnie ich pozbawia, np.mąż
a w bluzeczce wyglądasz ślicznie i laszczaście
Ammy, ty z którego Tarnowa? bo na trasie Gorzów - moja dziura też jest Tarnów:-)
doris,
"Rzutka popatrz na to pozytywnie;-), wchodzisz na forum i piszesz: dzien dobry, dziś słońce wstało o 5.23.... ;-)" - to mnie zabiło
:-):-):-)no i zazdraszczam tańców i drineczków
Rzutka, "Zaczynam podejrzewać, że w syropie na kaszel jakiś "rozweselacz" jest ;-)" z tego co ja kojarzę to syropku używa się jak się nie ma dostępu do innych "rozweselacze", ale o który składnik chodzi nie pamiętam. ja po Theraflu zawsze chodzę nakręcona; kiedyś się dziwiłam że tak "dziwnie" działa;-)a potem odkryłam że ma pseudoefedrynę
O jak miło, coraz nas wiecej
Sierpniowe panny młode i październikowe mamusie
))
dołanczam
29.08.2009
eliza, teraz może być już tylko lepiej!!!
emiś, dobranocka, sariska, dzięki za pamięć, kochane:***
A mnie się dzis snilo ,ze jestem w ciązy
. A jak Ty sie czujesz?
makuc opcja z lektorem , czytajacym forum bylaby cudna ! ojjjj moglabym wtedy byc na bieząco i jednoczesnie miec wszystko porobione
1)sen hardcorowy
2)opatentować bb-lektora!!!
a i zapomniałam się "pochwalić", że wczoraj na teściową nakrzyczałam. Skoro mimo moich próśb nie reaguje na to co się do niej mówi to niestety ale trzeba było "przemocy" użyć. NAwet D. się śmiał, że jej per. "Ty" "pojechałam" no ale ileż można prosić, żeby mi dziecka nie wyrywała
no i dobrze! należało się padlinie jednej
Kup jej stoperan. Bo NAPRAWDĘ ją posrało
Rzutka, nie kupuj, lepiej niech wysra to co ją posrało
może znormalnieje;-)
Kania78 - teraz juz sie nie Pali w knajpkach, my chodzilismy glownie na ogródki latem, ale wczoraj bylismy cala rodzina na obiedzie w miescie z okazji dnia kobiet- Hania dzielnie. czasem chce ja zostawic w sobote z mama, zeby pojsc gdzies, ale M chce ja wszedzie zabierac..
dumny z córci to się chwali:-)
oj wiem kochana wiem. ja tez nie nawidze @ ehhhh. dobra biore zuzka pod pache i idziemy spac tylko czy lobuzica usnie ot to jest pytanie
to ona ci pod pachą usypia?
kochana, wybacz, ale włączyła mi się wizja totalnego braku higieny u osoby dorosłej stosowanego w celu usypiania dziecka
no to już rozumiem czemu u nas Ksiądz się chrzest po Mszy nie godzi
a ja jestem śpiąca i humor od wczoraj niestety się nie poprawił, musi trochę minąć czasu, niestety...
1) rozumiem i ja
2)
CO SIĘ STAŁO???
malutka, Po prostu allemasakra
a ja nie rozumiem dlaczego
? My normalnie przyjechaliśmy z dzieciem pod koniec (sam nam tak doradził) i normalnie po chrzcie wszyscy przyjęliśmy komunię (rodzina nie poszła podczas mszy i razem z nami przyjmowała)
u nas nieuczestniczenie w mszy przed chrztem jest nie do pomyślenia, przecież to w intencji dziecka, tak w skrócie pisząc...
czesc laseczki
melduje sie, my dalej w szptalu ,jest poprawa i jest szansa na wyjście jutro
)))
teraz poczytam Was troche.
no to jutro zameldujesz sie na bb już z własnego mieszkanka - za to kciukasyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!:-)
A wiecie jaka mi maz dzisiaj zrobil niespodzianke? Zabrał mnie, zebym mogla sobie wybrac buty ze skory strusia.
Pamietacie, ze w ostatni weekend marca jest zmiana czasu i spimy o godz krócej :-(
1)egzotycznie:-)ja to chyba naprawdę wieśniara bo nawet takich sobie wyobrazić nie mogłam zanim obrazka nie zobaczyłam;-)
2) o tym czasie letnim... jak masz pisać takie rzeczy to ... dobrze że daleko mieszkasz bo w ząbki za psucie humoru jak nic się należy
DOBRANOCKA mój przytył w 6 tygodni 1,5kg i nikt o żadnej diecie nic nie mówił...
WOW:-) U nas w3tyg jakoś przybyło ok.400g ostatnio
Ja mam nadzieję, że też dostanę.
a czemu masz
nadzieję?;-);-);-)
podziekowania dla
wszystkich wspierajacych nasze kupki
ale za to w nocy moj brzdac szaleje....... pobudki ma teraz nie co poltorej h, ale co ok 40 minut, a czasem ssie cyca przez prawie godizne i pozniej po 15 min zaczyna sie wiercic i od nowa w kolo macieju....... jestem zombiemama... u kresu sil. jak tak dalej pojdzie to pytam prowadzaca lekarke z matki polki od tych naszych kup czy moge z mm sprobowac bo ja osiwieje i padne niedlugo, juz ledwo co powlocze nogami.
ja to cię kochana podziwiam!!! na pewno odpusciłabym już sobie odkładanie malucha do wyrka i spała z nim po prostu... jak ty kobieto funkcjonujesz jeszcze to jest nie do wyobrażenia... gratki kupsztala, ale i tak przeważa troska o ciebie w tej chwili:-(
no to se popisałam i idę sie kąpać:-)
aha,
beti, qrczę jakbym tak Inkę ubrała to by mnie wszyscy za piętę trzymając za oknem dyndali:/ nieraz jak mi ją "ubierają", w sensie mówią co najlepiej ubrać to jakby dalej mrozy syberyjskie trzymały... no i kombinezon zimowy dalej muszę uzywać z tegoż powodu... za to pod spód ubieram jak najcieniej. no nie czają że spocone dziecko to jeszcze groźniejsze...