reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
EFA - oooo jesteś Kobieto:**
MAŁA-MI - zdrówka dla Was!
MARGERITTA - tak, wg. mnie to potówki. Alutkowi się cuś takiego zrobiło raz jak źle oceniłam tem.na dworze i niestety za grubo ubrałam (bo ona to ogólnie zimnolubna jest)

ja dzisiaj bimbam cały dzień w domu. D. przyszedł wcześniej z pracy więc mam czas tylko dla siebie:) zdążyłam już zjeść pół blachy ciasta, obczaić chyba całe dzieciowe alledrogo i zaraz idę sobie kawę robić, bo za godzinę prowadzę lekcje a jakoś się skupić na niczym nie mogę. Poza tym D. własnie sobie uświadomił, że jutro dzień babek jest i się wypyywał co chcę, bo wie, że habazi nie lubię dostawać :D ale ja nie wiem co chcę :D chyba zestaw ubrań dla Alicji hehe

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki. Wpadłam się pożalić. Jestem wściekła. Zamówiłam jakiś czas temu komplecik dla Bartka na chrzest. Okazał się welurkowym kiepskawym dresikiem więc odesłałam. Zamówiłam coś innego Komplet do chrztu 7cz. 'Piotruś' r.68 - 3 kolory (1474496732) - Aukcje internetowe Allegro. Buciki do chrztu 10 NOWYCH wzorów rozmiar 11 (1482494638) - Aukcje internetowe Allegro Komplecik miał być cały biały a doszedł dzisiaj z niebieskimi dodatkami. Buciki miały być wzór 9 a przyszedł 10. W dodatku czapeczka za mała i kamizelka też kusa. Muszę wymienić o ile się da, jeśli nie to zwrot a co ja wtedy małemu założę?? Jejku jakiego ja mam zawsze pecha. W dodatku sprzedawca nie odpowiada na moje maile :no:

Witam sie po weekendzie. Weszlam do Was,zeby powiedziec, ze zyje (wegetuje), ale odkad zrobilismy te wycene mieszkania, nie chce mi sie zyc. Mam mega dola i nie mam sily na nic. Nie wiem, kiedy teraz do Was wejde. Musze przegryzc temat, pomyslec, co dalej...Nie jest latwo.
Dziekuje Wam za wsparcie i zainteresowanie. Nie bede sie cofac i dziekowac kazdej z osobna, bo juz tyle tu stron od czwartku, ze nie wiem, gdzie skonczylam:szok:

Sciskam Was mocno. Do przeczytania w lepszych okolicznosciach.

strip - strasznie sie ciesze, ze Wojtus juz bez pomocy czopkow robi kupki!

Mala mi zdrówka kochana
Onesmile fajnie, ze jestes. szkoda, ze tak krotko, mam nadzieje,ze sie pouklada. Tego Ci zycze kochana
Strip gratuluje meeega kupy

edit: Malutka jak dla mnie z niebieskimi dodatkami ładnie wyglada, ale buciki nr.9 ładniejsze. Szkoda, ze zakupy nie wyszły trzymam kciuki, żeby ydało sie wymienić.

Ostatnia edycja:
czesc laseczki
melduje sie, my dalej w szptalu ,jest poprawa i jest szansa na wyjście jutro:))))
teraz poczytam Was troche.

reklama
Do góry