reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
MALGOS zabilabym na amen skurczybyka!!! co jak co ale od netu odciac a szczegolnie od BB to jest doslownie "zamach stanu"!!!!!!

spadam lulkac:)) do jutra:***************

Dobry wieczór.

U nas dzionki ostatnio kiepskie, moje dziecie nie chce spać. Dobrze, że w nocy chociaż śpi z pobudkami tylko na jedzenie.
Się nauczył skubaniec mały, że cały czas siedzę przy nim i coś gadam, zabawiam. Jak tylko na trochę samego zostawię to krzyki i płacz :angry:
Ja na chrzest kupiłam sobie sukienkę, ale jakoś nie mogę się do niej przekonać i chyba zakupię spodnie, bluzkę i żakiet.
Brzuch mnie strasznie boli, chyba @ się zbliża i pewnie na chrzest też dostanę i bembzon mi wywali, ale zamarudziłam, sorki :sorry:

mam pytanie do mam ,które mają 'ząbkowy' suwaczek. Jak wygląda dokładanie ząbków? Za kazdym razem trzeba kopiowac i wklejac ten kod url i czy trzeba go robic od podstaw ciągle ?

ALICJA ja sie nei pierdziele w sukienki, zamowilam sobie to ubranko La tunique - Encolure ronde bonprix bo ja to spodniowa raczej jestem, te spodnie i ta tunika ( u nas 24 kwietnia w wielkanoc pewnie bedzie juz z 28 stopni) i do tego mam czarne szpile sandaly albo czarne czolenka. i leje na kiecki. za to dla malej szukam kiecy teraz:)

STRIP ksiazke mozemy pisac... tylko co ja tam moge "wniesc"??? chyba glupote i przeklenstwa:))))
Dziulka, sposoby na zabawianie dziecia proponuję wnieść;))))))0
no szalone.... tylko 300 stron mam do nadrobienia (i to tylko na głównym) :)
5-teczkom gratuluję i zębulkom też :p)
witamy witamu:)))))))) lektura długa ale przyjemna;)))))))))

ja na szybko:
margerritka, gratki 5 i zębolka!!!
natuś, ja też raczej spodniowa;) miałam spodnie i koszulę na chrzcie
strip, GRATKI KUPSZTALI!!!!!!!!!!

a my po wizycie i wynikach. dziękuję tym które pamietały i trzymały kciuki!!! wszystko jest w porządku, mam podawać wapno przez 10 dni i na kontrol:)
do jutra i spokojnej nocki życzę!!!:*

sari, ja też głosuję, nie rezygnuj bo nas zawiedziesz;)))))))

Wrrrr małż na zwolnieniu i nie mam szans nadrobić-normalnie jeden komp wystarczy, ale nie teraz :((
Gratuluję 5 i zębolków :))

sari nie wiem o co chodzi z głosowaniem, tak daleko w tył nie poczytałam, ale jak mi ktoś powie to pójdę i zagłosuję :)

przyjemnej nocki mamusiom

Dzień dobry...hm...o tej porze...,no,nic,był czas przywyknąć...
Ancze głosujemy na Zuzię,klikając w link "lennylamb" pod suwaczkiem u Sarisy.Tam otworzy sie zdjęcie Zuzi,pod nim jest ikonka "myszki"- trzeba w nią kliknąć- i już:).Co niniejszym uczynię:))).

witam sie z rana, niedospana bo zabawa "podaj mi smoka" trwa nadal..

Dziuluś bejbe komplecik super! Ja jeszcze sie nie poddaje i nadal szukam, uparłam sie i już, zobaczymy co z tego wyniknie.
dziś musze pochustować sobie z małą do Rossmana aby odebrać zdjęcia i uzupełnić album na Wielki Dzień, przy okazji obowiązkowo po pączusia trzeba skoczyć :-p

dla Wszystkich mamuś:

Zobacz załącznik 333004
pencil.png

reklama
stripMYmind - U Nas z kupą był od początku problem.
Jak mała miała tydzień to na pogotowiu wylądowaliśmy.
Płakała przez kilka godzin a my załamywaliśmy ręce bo nie wiedzieliśmy co jej jest.
Okazało się że zaparcie miała. Oczywiście później też się to zdarzyło więc poszliśmy do lekarza.
Przepisał wodę koperkową i problem rozwiązał się.
Do dziś jej tą wodę profilaktycznie podaję.
Ja też podaję deserki, zupki, soki nie przypadły do gustu więc herbatki wchodzą w grę.
Kaszek nie próbowałam, tylko robiłam wczoraj ekspozycję na gluten.
Spoko, że są u Was takie kawiarnie.

Dziulka78 - to dobrze, że samopoczucie już lepsze, no i że zakupy się udały :-)

happybeti - ja do wózka wkładam ją w kombinezon, ale do chusty to On raczej się nie nadaje :-/
Za bardzo by się zgrzała. Może poszukam coś na allegro.

aniawa - to super, że wizyta się udała i same pozytywne wiadomości.

margerrita - dzięki za infoo.
Wczoraj ugotowałam zupkę i dodałam do niej kaszy (pół łyżeczki na 100 ml).
Zjadła aż 4 łyżeczki - wow.
Ja wody nie podawałam jeszcze samej tylko herbatkę plantex.
A wodę to jaką podajecie kranówę przegotowaną czy niskomineralizowaną przegotowaną?
Co do usypiania to, moja wieczorem to już taka padnięta że przy jedzeniu zasypia.
A i jeszcze wczoraj mnie ugryzła w obie piersi (ból jak nie wiem co ;-()
Odkładam ją do łóżeczka i śpi, choć często się budzi w nocy wstaję do niej daję jej smoka i zasypia spowrotem.
Były wieczory, że walczyliśmy ze snem - śpi sama w pokoju.
W nocy jak się obudzi na jedzenie, to nie ma problemu z zaśnięciem po nim.

dorisday2512 - ja dokładnie nie wiem odnośnie tego suwaczka, ponieważ zrobiłam go pierwszy raz więc te zębulki dodałam za tym pierwszym razem ale jak dojdą nowe to się okaże jak dalej dołożyć ;-)
Podejrzewam, że trzeba zrobić nowy, dodać ząbki wówczas link się zmienia i wyświetla już z ząbkami.

Ida Sierpniowa - no to super, że wszystko w porządku ;-) (odnośnie wyników i wizyty)

sarisa - oczywiście głos oddany ;]

Ciężka noc za nami - córcia odsypia, mąż w pracy.
Ja wypiłam kawę i zasiadłam do kompa poczytać wczorajsze pościki.
Dziś piękna pogoda i tłusty czwartek a śniadanko chudziutkie było a jutro czeka Nas wizyta u lekarza - kontrola i porada ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry