natolin
Fanka BB :)
kiedyś usłyszałam dobre wyjaśnienie na temat odmawiania chrztu - Kościół to nie supermarket, gdzie bierzesz co Ci pasuje, a inne rzeczy zostawiasz na półce, jeśli świadomie rezygnujesz (nie mówię o sytuacjach, gdzie nie ma takiej możliwości, bo jest powtórnych związek i dlatego rozdzielałam) z tak ważnego sakramentu jak sakrament małżeństwa i żyjesz w ciągłym grzechu to po co chrzest dla dziecka, przecież i tak nie wychowasz go w wierze jeśli świadomie znaczącą część tej wiary odrzucasz. tyle na ten temat.
co do wywoływania zdjęć to ja próbowałam już w różnych sieciówkach i zazdroszczę Ci Alicja, bo mi by było najwygodniej w rossmanie wywoływać, a niestety tam mi kiedyś poucinało zdjęcia tak, że każde w zasadzie miało inny rozmiar, choć wszystkie powinny być 10x15
happybetti doczytałam i mnie po raz kolejny zachwyciłaś swoim postem i postawą
co do wywoływania zdjęć to ja próbowałam już w różnych sieciówkach i zazdroszczę Ci Alicja, bo mi by było najwygodniej w rossmanie wywoływać, a niestety tam mi kiedyś poucinało zdjęcia tak, że każde w zasadzie miało inny rozmiar, choć wszystkie powinny być 10x15
happybetti doczytałam i mnie po raz kolejny zachwyciłaś swoim postem i postawą
Ostatnia edycja: