polecam artykuł:
Nowa moda w szpitalach: Pij piwo, będziesz mieć mleko
Chociaż powinnam go chyba wkleić na wątku o karmieniu piersią, ale... Wklejam tu i już :-)
mi pediatra kazała pic jak karmilam tylko piersia 2 na dobe karmi walnąc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
polecam artykuł:
Nowa moda w szpitalach: Pij piwo, będziesz mieć mleko
Chociaż powinnam go chyba wkleić na wątku o karmieniu piersią, ale... Wklejam tu i już :-)
Witam się z wieczora ))
Ja dzisiaj leniwy dzień miałam, a mężuś całe mieszkanko posprzątał i jeszcze małym się zajmował ... żyć nie umierać
No niestety, wiem że jest troche późno na zapisywanie do żłobka ale nie miałam kiedy, tak naprawde dopiero nie dawno odebraliśmy pesel małego. A ten żłobek przy straży to prywatny będzie ??
Wszystkim życze przespanych nocy i uciekam na długą kąpiel
Edit: Zupełnie bym zapomniała, a my jutro na 8 rano na szczepienie, więc proszę o kciuki Troche się boje, mimo że pierwsze przebiegło bez problemu, to ostatnio mały płakał u pediatry, który nawet mu nic nie robił :/
Witam po meeega długiej nieobecności, nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta