reklama
Przepraszam Was dziewczyny, że tak mało piszę ale szukanie mieszkanie jest czasochłonne. Ciężko coś fajnego znaleźć, a do tego wszystkiego mam mnóstwo referatów na studiach do napisania. Lena też jest jakaś nieswoja od kilku dni - pewnie skok. Teraz zasnęła a dziś same jesteśmy, M pobiegł na pokera do znajomego z ulicy.
dorisday2512
Fanka BB :)
a ja już po odwiedzinach u babć :-) , mały wreszcie zasnął, duzy się kąpie a ja piję lampkę wina za zdrowie małża bo ma dzis imieniny.
Milego wieczorku. Jutro chyba nie uda mi sie byc z Wami , bo przed południem idę na ten pogrzeb , potem jeszcze do mojego taty na dzien dziadka , potem sprzątanie , a wieczorem idę na babską imprezkę :-), no ale jak znajdę chwilkę to zaraz sie zamelduję.
Miłego weekendu
Milego wieczorku. Jutro chyba nie uda mi sie byc z Wami , bo przed południem idę na ten pogrzeb , potem jeszcze do mojego taty na dzien dziadka , potem sprzątanie , a wieczorem idę na babską imprezkę :-), no ale jak znajdę chwilkę to zaraz sie zamelduję.
Miłego weekendu
emiliab
Ulisia wierzę,że będzie dobrze!!! Inaczej być nie może...
A mój starszy syn,w ramach dnia babci,był z babcią na...basenie. Szczęśliwy był,jak nie wiem co. Ale spać u babci ie chciał,więc wieczorem pojechałam po niego. A Franek zasnął o 19,obudzi się o 5-6 na żarełko i pośpi jeszcze do 8,BO JUTRO SOBOTA!!!!!!!I nie trzeba wstawać wcześnie!!!!!
A mój starszy syn,w ramach dnia babci,był z babcią na...basenie. Szczęśliwy był,jak nie wiem co. Ale spać u babci ie chciał,więc wieczorem pojechałam po niego. A Franek zasnął o 19,obudzi się o 5-6 na żarełko i pośpi jeszcze do 8,BO JUTRO SOBOTA!!!!!!!I nie trzeba wstawać wcześnie!!!!!
ulisia moja córcia też jest rehabilitowana z powodu asymetrii i też prawostronnej i to zbaczanie wzroku też u niej się pojawia ale to podobno nic poważnego. Najważniejsze to dobrze nosić dziecię żeby jeszcze jej nie zaszkodzić i nie pogłębiać wady. My mamy zalecone stosować masaż shantala ale kiepsko jak na razie bo mała się bardzo drze a w czasie masowania powinna być zrelaksowana więc szybko koncze masaz:-( Rehabilitacja i wizyty u specjalistów w ramach NFZ oczywiście się należy
Ida Sierpniowa
ulisia, oby szybko sie poprawiło Dziubasowi!!! katthe chyba się orientuje w temacie rehabilitacji tą metodą, może podpytaj ją???
doris, skupię sie na rzeczy przyjemnej: udanego babskiego wieczoru
emiś, no to niezła babcia już ja widzę swoją mamę z jej wnusia na basenie
mąż walczy z dzieciem, które znowu odmawia współpracy i spać ani myśli... czy wy czekacie aż dziecko samo zaśnie? bo Inka przy cysiu po kąpieli zasypia, ale po chwili jest już wyspana i co? mam czekać do nie wiadomo której aż znowu zachce sie jej podrzemać? bo tak by było... masakra... kiedy ona zacznie zasypiać normalnie?
my dzisiaj mielismy następny zakręcony dzień. nawet nie było kiedy pochustować sie i sfocić:/ będziecie musiały niestety poczekać... ale babciom podobały się prezenty, przynajmniej tyle dobrego
doris, skupię sie na rzeczy przyjemnej: udanego babskiego wieczoru
emiś, no to niezła babcia już ja widzę swoją mamę z jej wnusia na basenie
mąż walczy z dzieciem, które znowu odmawia współpracy i spać ani myśli... czy wy czekacie aż dziecko samo zaśnie? bo Inka przy cysiu po kąpieli zasypia, ale po chwili jest już wyspana i co? mam czekać do nie wiadomo której aż znowu zachce sie jej podrzemać? bo tak by było... masakra... kiedy ona zacznie zasypiać normalnie?
my dzisiaj mielismy następny zakręcony dzień. nawet nie było kiedy pochustować sie i sfocić:/ będziecie musiały niestety poczekać... ale babciom podobały się prezenty, przynajmniej tyle dobrego
reklama
ulisia
chustomama :)
heh no niby tak... ale... gdybym czekała na neurologa na NFZ to bym jeszcze do maja czekała bo taki podano mi termin. a prywatny lekarz oczywiście nie wystawia skierowania do rehabilitanta na NFZ... tylko prywatnie. Ale nieważne - ważne żeby dobrze było... A Twoja malutka długo już jest rehabilitowana? widzisz jakieś efekty...?Rehabilitacja i wizyty u specjalistów w ramach NFZ oczywiście się należy