onesmile
Świat według Pafffcia
Dobra, Maly na balkonie i spi :-)
joli - gratki!
joli - gratki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oczywiście że beznadziejne:0)mój spał dziś od 21:30 do 6:45, a potem jeszcze przysnął, więc wstaliśmy przed 10 :-) ale fajnie :-) w takie dni to mam dobry humor mimo zimy, której nie znoszę.
dobranocka super są te pierniki! ja to jeszcze w życiu nic nie upiekłam...
joli gratulacje! jako nauczyciel zapytam Cię - czy nie uważasz, że beznadziejne są te egzaminy??
skąd ja to znam... choć (odpukać) od kilku dni przynajmniej bardziej "rozmowna" jest))))))))))a ja od kilu dni mam cyrki, mala spac nie chce, bawic sie nie chce, marudna caly czas, cycka caly czas wola, po butli tak samo, juz nie wiem o co caman.. moze to brzuszek boli, ale kupki i pierdki sa, nozek nie podkurcza, objawow brzuszkowych wiec nie ma..
moze to taka marudna natura-sama juz nie wiem
gratki nockimój spał dziś od 21:30 do 6:45, a potem jeszcze przysnął, więc wstaliśmy przed 10 :-) ale fajnie :-) w takie dni to mam dobry humor mimo zimy, której nie znoszę.
dobranocka super są te pierniki! ja to jeszcze w życiu nic nie upiekłam...
joli gratulacje! jako nauczyciel zapytam Cię - czy nie uważasz, że beznadziejne są te egzaminy??
u mnie też to nie przeszło, dopiero jak jeździłam w te i we wte przez próg zołzolina małaJa jak Alicję na balkon próbowałam "wystawić" to był jeden wielki krzyk, więc zazdraszczam)
sentyment, co?Nie wiem co mi szykują, ale strasznie się dziś z Artkiem namawiali. Liczę na rower treningowy, bo mój wyrzucony został jak leżałam na położniczym Podobno był stary... fakt, dostałam po pradziadku w spadku, ale mi się tam dobrze jeździło, może trochę skrzypiało i trzeszczało, ale żeby od razu na śmietnik?