reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
mój spał dziś od 21:30 do 6:45, a potem jeszcze przysnął, więc wstaliśmy przed 10 :-) ale fajnie :-) w takie dni to mam dobry humor mimo zimy, której nie znoszę.
dobranocka super są te pierniki! ja to jeszcze w życiu nic nie upiekłam...
joli gratulacje! jako nauczyciel zapytam Cię - czy nie uważasz, że beznadziejne są te egzaminy??
oczywiście że beznadziejne:0)
Panie z Kuratorium chcą udowodnić wszystkim że nie znają przepisów-masakra jakaś .
Jak coś potrzebuję to sprawdzam na bieżąco w internecie.Szkoda mówić :(
A ty czego uczysz jeżeli mogę spytać?

JOLI77 Gratulacje'dziwczyny bo jakas niedoifnormowana jestem, te ukucie po gruzlicy to gdzie szuakc, bo ja nigdy tego nie kontrolowalam :(

maly padl, po calym dniu aktwynym, byl zly, ze nie poszlismy na spacer
dobranocka daj, ze przepis na pierniczki bo ja uwielbiam, a teraz mi sie ciasteczka z czekolada pieka

a ja od kilu dni mam cyrki, mala spac nie chce, bawic sie nie chce, marudna caly czas, cycka caly czas wola, po butli tak samo, juz nie wiem o co caman.. moze to brzuszek boli, ale kupki i pierdki sa, nozek nie podkurcza, objawow brzuszkowych wiec nie ma..
moze to taka marudna natura-sama juz nie wiem
skąd ja to znam... choć (odpukać) od kilku dni przynajmniej bardziej "rozmowna" jest;)))))))))))
mój spał dziś od 21:30 do 6:45, a potem jeszcze przysnął, więc wstaliśmy przed 10 :-) ale fajnie :-) w takie dni to mam dobry humor mimo zimy, której nie znoszę.
dobranocka super są te pierniki! ja to jeszcze w życiu nic nie upiekłam...
joli gratulacje! jako nauczyciel zapytam Cię - czy nie uważasz, że beznadziejne są te egzaminy??
gratki nocki:D:D:D
ej, wy nauczycielki z powołaniem;) ja sie zatrzymałam na etapie stażysty i zamierzam zadziałać w kierunku zmiany zawodu:/
Ja jak Alicję na balkon próbowałam "wystawić" to był jeden wielki krzyk, więc zazdraszczam:))
u mnie też to nie przeszło, dopiero jak jeździłam w te i we wte przez próg:p zołzolina mała:p:p:p

a ja się dzisiaj wyhasałam w askanie gorzowskiej, za dzieckiem stęskniłam, i nadal stwierdzam, ze coś mi się w główce poprzestawiało bo jakos przestało mnie to bawić, masakra!!! no i upolowałam piżamkę dla niuńki i czapeczkę pokąpielówkę:D:D:D dla siebie oczywiście nul!!!!!!!!!!!
a my do ortopedy we wtorek i tak was czytam i sie zastanawiam czy się bać o bioderka bo moja królewna zasypia tylko na boku, na plecach nie da rady, a jak we śnie ją przewrócę na plecy to sie budzi...

zapomniałam:p
dobranocka, PODZIWIAM!!!! jak to się teraz mówi? szacun, kobieto:D:D:D pierniczki boskie:D:D:D
sugar, przekaż mężowi wyrazy uznania za pomysłowość:D:D:D zazdraszczam...

Ja po zakupach :) Po 3h miałam dość. Ale tacie kupiłam składankę muzyczną lat 80tych, mamie kosmetyczkę i książkę, babci wazon, i siostrze płytę. Dla reszty rodzinki już mamy prezenty, został mi M. któremu zamówiłam MTV unplugged Kult tylko muszę w przyszłym tygodniu odebrać.

moje dziecko mnie rozwala:)))tatus polecial do niej ze czemu nie chce spac i zdecydowal sprawdzic pieluche, wyjal ja z wozka,zarzucil mala na ramie a mala mnie zobaczyla i banan jak 150 i rechot w glos:))) tatusiowi nerwa zmikczyla haha:))) ogolnie od jakiegos czasu leje w glos jak sie jej pieluche zmienia i jak gola lezy tzn z gola dupcia:))) potem zaniosl ja z powrotem do spania to ciagle slysze hajjjjjjjjjjkkuuuuuuu i hajjjjjjjj i nadal nie wiem o co kaman bo przy zabawie tez ciagle hajjjjjjjjjjjkuuuuuuuuuu gada:))))))))))a dzis boki zrywalam jak mloda sie zobaczyla w lusterku bo parskala smiechem az sie zanosila:)))) pierwszy raz jak jej mowie: choc zobaczymy dziddziusia to tak zareagowala:)))))))) komedia:ppppppp

Dziulka fajnie, że wpadłaś, bo jakoś tak łyso bez Ciebie :-)
Artek nie gada hajku, ale ejo ejo- strażak mi rośnie, policjant albo ratownik medyczny ;-)

Ja prezentów na święta wielu nie robię. Kiedyś w rodzinie się robiło, ale potem zaczęło to farsę przypominać... jak jedna ciotka kupowała jakieś wynalazki w sklepie wszystko po 5 zł... ja dostałam komplet dłut...
Dla Artka chciałam kupić huśtawkę Fisher Price, ale już jest. Z matą też pewnie nie wytrzymam do świąt, więc czekam aż mnie zainspirujecie ;-)
Dla męża chcę kupić Nokię E72, bo mu się taka marzy. Co prawda była umowa, że albo zwykła kamera i Nokia, albo kamera HD i nie ma Nokii, sam zdecydował, wybrał HD... ale ja mu niespodzianek zrobię :-)
Nie wiem co mi szykują, ale strasznie się dziś z Artkiem namawiali. Liczę na rower treningowy, bo mój wyrzucony został jak leżałam na położniczym :-D Podobno był stary... fakt, dostałam po pradziadku w spadku, ale mi się tam dobrze jeździło, może trochę skrzypiało i trzeszczało, ale żeby od razu na śmietnik?

reklama
Nie wiem co mi szykują, ale strasznie się dziś z Artkiem namawiali. Liczę na rower treningowy, bo mój wyrzucony został jak leżałam na położniczym :-D Podobno był stary... fakt, dostałam po pradziadku w spadku, ale mi się tam dobrze jeździło, może trochę skrzypiało i trzeszczało, ale żeby od razu na śmietnik?
sentyment, co?:D:D:D

moja ma ulubione : "aghu" i "aghi":D:D:D a tatuś się dzisiaj podłamał bo ze mną niunia nadawała a z nim nie chciała;) nie rozumie facet że na takie przyjemności trza zasłużyć:D:D:D

Do góry