reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziewczyny czy Wy też tak puchniecie? Mi dzisiaj spuchły nogi, twarz, palce u rąk... czuję się strasznie...

dziulka: gratuluję !!!!

reklama
Ja tu najstarsza, wiecie jak sie boje ze wszystko sie przedluzy, zwlaszcz ze juz przy 1 dziecku akcja wywolywana 11 dni po terminie:((((
I czy dam rade na starosc;)
Jedziemy na tym samym wózku :( Syna urodziłam w 41 tyg po wywołaniu, szło jak po grudzie :no: dwa dni rodziłam...
Umawiałyśmy się dzisiaj po kawie co ? Ja właśnie piję :D
Zastanawiam się czy pojechać na IP sprawdzić na ktg co się dzieje. Wczoraj wieczorem skurcze ustały i zastanawiam się czy mnie tam nie wyśmieją :baffled: Mała jakaś taka markotna i to łożysko III jakoś spokoju mi nie daje ;/
Od dwóch tygodni mam skierowanie, bo na ost. badaniu szyjka zgładzona i miękka I CO ? Wielkie NIC :(

Jedziemy na tym samym wózku :( Syna urodziłam w 41 tyg po wywołaniu, szło jak po grudzie :no: dwa dni rodziłam...
(
ty tu nie jecz kobieta, w UK porod wywoluja dopiero 2 tygodznie po dacie, wiec jak samo sie nie zacznie to wychodzi na to, ze urodze gdzies kolo 10 listopada, kiedy juz grudniowki sie beda rozpakowawac. wszyscy tu juz o porodzie zapomna i beda pisac o karmieniu, pieluszkach itp a ja bidulka bede sie meczyc.
nie wiem czemu jak sie przez cala ciaze balam, ze urodze przedwczesnie, teraz jestem pewna ze przenosze..

onesmile - jeszcze nic straconego,masz szanse na skorpionka, moze maly sie przekreci... poza tym w UK z CC nie tak predko, najpierw wyczerpia inne opcje.

onesmile - jeszcze nic straconego,masz szanse na skorpionka, moze maly sie przekreci... poza tym w UK z CC nie tak predko, najpierw wyczerpia inne opcje.

No wlasnie nie do konca. W Szkocji cesarke robia w 39 tygodniu. Inne opcje juz przedyskutowane i nie zgadzam sie an zadna z nich - typu przekrecanie dziecka w brzuchu (AAAA!!!) albo proba porodu posladkowego (masakra). Polozna powiedziala, ze jesli usg w tym tygodniu potwierdzi polozenie posladkowe, to CC bedzie tydzien przed planowanym porodem, czyli 14stego pazdziernika.

daissy - ja raz puchne, raz nie.Dzis jest naprawde dobrze. Moze polez z girkami w gorze, powinno pomoc.

Kaha- to daj mi troche tej pewnosci ze przenosisz...chetnie bym dotrawala w calosci do 22 pazdziernika

One smile- u mnie tez ma byc cc na 5-10 dni przed terminem, a wiele bym dala by bylo na poczarq 38 tc

reklama
Do góry