reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Mnie czeka otwieranie własnej działalności po macierzyńskim. Aż się boję z czego będę żyć nim nadejdą pierwsze sukcesy :(
A w domu fajnie :) Choć uważano mnie za pracoholiczkę, to już się do siedzenia na du*ie przyzwyczaiłam. I fajnie na spokojnie śniadanie z synem zjeść, a później z obiadkiem czekać :D

reklama
Guzik82 Tobie też życzę wszystkiego najlepszego.

Malutka staraj się nie stresować pracą. Jesteś na L4 to zrelaksuj się. Wszystko się ułoży. Popatrz jak u Efy wszystko wychodzi na prostą.

Siedzę sobie właśnie z aparatem i czekam na poobiednie kopniaki. Wczoraj 3 godziny czekałam na fajne ujęcia i oczywiście były jak wyłączyłam aparat.

Cześć dziewczyny.Napisalam już na gorącej linii,ale napiszę jeszcze tutaj.Ja też już urodziłam.Wczoraj wyszłam z małym ze szpitala.Miałam termin na 09.10.2010 ale,ze względu na zatrucie ciążowe urodziłam przez cc 21.09.2010.Zdrowy synek, waga:2840,48 cm,9 punktów.

Nie wiem czy nadrobię wątek,ale widzę że październikowe mamy wzięly się za rozpakowywanie.Pozdrawiam was i wracam do małego.Jak tylko sie ogarne troche w domu to zajrzę do was,buziaki

Gratulacje dla wszystkich nowych mam!

gratulacje :))

Ja mam wlasna dzialalnosc. Najfajniejsze jest to ze mozna wracac do pracy stopniowo. NAjpierw po kilka godzin w tygodniu, potem jak sie bedzie dalo...:)Nie ma sie co bac

MAga 76- zablokowali forum,zebysmy nie rodzily dzis po kawie- inny termin musimy ustawic. Ja nawet szafke zmontowalam z IKEA zeby co s sie dzialo, ale jedyne co, to ...pada deszcz

mała_mi88, sparrowkot, malutka80 wielkie dzięki za życzenia :D

guzik82 dzięki za życzenia i również życzę Tobie wszystkiego najlepszego !!!
Ja tylko o roczek młodsza :)

czarodziejkaM jeszcze raz gratulacje i czekamy na jakieś relacje jak już się zadomowisz z maleństwem w domku :))

Ostatnia edycja:
Mnie czeka otwieranie własnej działalności po macierzyńskim. Aż się boję z czego będę żyć nim nadejdą pierwsze sukcesy :(
A w domu fajnie :) Choć uważano mnie za pracoholiczkę, to już się do siedzenia na du*ie przyzwyczaiłam. I fajnie na spokojnie śniadanie z synem zjeść, a później z obiadkiem czekać :D

A w jakiej profesji, jeśli mogę spytać?:)

reklama
guzik82 i Roxannka spełnienia marzeń i wszystkiego co najpiękniejsze z okazji urodzin!

Jakoś mnie przeraża ilość rozpakowanych mam:), ale oczywiście wszystkim Wam z całego serca gratuluję:)

Do góry