HeraUnique
Fanka BB :)
No to zrób paskowy i ja nic nie widzę na tym co wstawiłaśNa to Samo wyjdzie jak zrobię paskowy xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to zrób paskowy i ja nic nie widzę na tym co wstawiłaśNa to Samo wyjdzie jak zrobię paskowy xD
Testów owu nie robi się w tych godzinach, ani z porannego moczu. Najlepsze godziny to 11, 13, 15, 17.
Może owu się przesunęła.. Zrób jutro ponownie i wszystko się wyjaśni.. Na razie się nie denerwuj i nie stresuj..Mam wynik bety, ale najgorszy z możliwych 5,34
Raczej nie. Zrobiłam dziś test i już nie ma żadnej kreski, nawet cienia, więc wczorajszy wynik to raczej była już spadająca beta, dodatkowo mam plamienia od rana i ból brzuchaMoże owu się przesunęła.. Zrób jutro ponownie i wszystko się wyjaśni.. Na razie się nie denerwuj i nie stresuj..
No to może biochem.. Przykro mi.. TuleRaczej nie. Zrobiłam dziś test i już nie ma żadnej kreski, nawet cienia, więc wczorajszy wynik to raczej była już spadająca beta, dodatkowo mam plamienia od rana i ból brzucha
Właśnie też używam te testy bo tak są polecane na grupach jednak przez szybkę się odbija światło i słabo widać cień. Po rozebraniu widać. U mnie dziwna sytuacja bo od 2 dni wychodzi mi cień cienia na nich i nic wiem czy coś sie dzieje czy po prostu kreska fabrycznaByło widać przez szybkę, ale światło się odbijało.
Pierwsze słyszę poza tym w moich testach napisane jest tak jak wyżej napisałam. Pewnie w każdych inaczej...Testów owu nie robi się w tych godzinach, ani z porannego moczu. Najlepsze godziny to 11, 13, 15, 17.
To idź zrobić betę i wszystko edzie jasne, jeżeli jesteś po terminieWłaśnie też używam te testy bo tak są polecane na grupach jednak przez szybkę się odbija światło i słabo widać cień. Po rozebraniu widać. U mnie dziwna sytuacja bo od 2 dni wychodzi mi cień cienia na nich i nic wiem czy coś sie dzieje czy po prostu kreska fabryczna