reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Testów owu nie robi się w tych godzinach, ani z porannego moczu. Najlepsze godziny to 11, 13, 15, 17.

Nikt nie mówi o pierwszym moczu. Ja wstaje koło 4 i test robię o 8, dawno po pobudce i pierwszym siusianiu. Większość podanych przez Ciebie godzin jest w tygodniu niedostępna dla osób pracujących [emoji4] ja na przykład nie mam możliwości i warunków robienia testu w pracy. A na instrukcjach jest napisane żeby nie robić z pierwszego moczu i najlepiej nie pic 2h przed wykonaniem testu [emoji2368] jak zbliża mi się pik robię wiec rano, czasem po pracy i wieczorem. Tego picia aż tak nie śledzę. Testy działają dobrze, potwierdzone na monitoringach.

Było widać przez szybkę, ale światło się odbijało.
Właśnie też używam te testy bo tak są polecane na grupach jednak przez szybkę się odbija światło i słabo widać cień. Po rozebraniu widać. U mnie dziwna sytuacja bo od 2 dni wychodzi mi cień cienia na nich i nic wiem czy coś sie dzieje czy po prostu kreska fabryczna

reklama
Właśnie też używam te testy bo tak są polecane na grupach jednak przez szybkę się odbija światło i słabo widać cień. Po rozebraniu widać. U mnie dziwna sytuacja bo od 2 dni wychodzi mi cień cienia na nich i nic wiem czy coś sie dzieje czy po prostu kreska fabryczna
To idź zrobić betę i wszystko edzie jasne, jeżeli jesteś po terminie 🐵

Do góry