reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

Hej pisałam na listopadowych, bo mam 2 daty na okres.
12 dni po domniemanej owulacji i według jednej apki 2 dni do okresu, a według 2 apki 6 dni.
Nie umiałam się powstrzymać i zrobiłam test.
IMG_20201027_072740.jpeg

reklama
Kurczę a ja dalej nie mam owu. Dzisiaj robiłam przed pracą i już ładnie było widać delikatnie kreskę, w pracy pobolewalo mnie podbrzusze i teraz po pracy zrobiłam a tam cień cienia a myślałam że będzie widać ładna kreskę wyraźną [emoji35] Zobacz załącznik 1192991
Polecam robić testy rano i wieczorem między 10:00 a 22:00. Można minąć pik, bo on trwa czasami 10 h tylko. Może będziesz miała później owulację? W 15dc albo 16? Jeszcze nic straconego :)

Hej pisałam na listopadowych, bo mam 2 daty na okres.
12 dni po domniemanej owulacji i według jednej apki 2 dni do okresu, a według 2 apki 6 dni.
Nie umiałam się powstrzymać i zrobiłam test. Zobacz załącznik 1193066
W instrukcji jest napisane, żeby rozebrać test na części pierwsze, żeby zobaczyć 2 kreskę? 🧐🤔🤔🤔

reklama
Do góry