reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

U mnie termin wypada na niedzielę :) może zaopatrzę się jeszcze w jeden test o czułości 10 😂 w tym cyklu nie czuję żadnych objawów, poza wstrętem do mojego ulubionego piwa, próbowałam w weekend wypić ale się nie dało :) za to w poprzednim straconym mnóstwo objawów haha
Ach i u mnie 1 termin też na niedzielę :p idziemy łeb w łeb Heheh

reklama
Siedzę w poczekalni w Invimedzie i emocje mną targają... Strach i łzy... Ale gdzie zajmą się nami lepiej niż tu? Kto lepiej nas pokieruje?...

Ja niestety dzisiaj zaczęłam krwawic. Na razie lekko...
Strasznie boli mnie lewa strona pleców i cały brzuch. Nigdy nie miałam takiego bolu ☹️☹️
Ktory to dzien cyklu? Sama zastanawiam sie nad tymi testami czy pokazuja zawsze prawde czy az tyle jest biochemicznych :( ale czasem krwawienia sie koncza ok, jak bylam w szpitalu jedna dziewczyna przyjechala z krwawieniem tyle ze w 11 tyg i plod pozostal zywy.

reklama
Do góry