reklama
Ania936
Fanka BB :)
Już dostałam wyniki, szybko bardzo, po 1,5h, ale niestety negatywny no nic, będę próbować w przyszłym miesiącu. Powodzenia dziewczyny! Trzymam kciuki za wasze dwie kreskiAha no to czar trochę prysł, bo używam globulek. No nic czekam na wynik, okaże się wieczorem
K
Katijah
Gość
Szkoda....Już dostałam wyniki, szybko bardzo, po 1,5h, ale niestety negatywny no nic, będę próbować w przyszłym miesiącu. Powodzenia dziewczyny! Trzymam kciuki za wasze dwie kreski
Jednak globulki
Taki sam termin mi wychodziWitam, czekam na wyniki bety. Piątkowa była niska bo tylko 5,480. Jestem 3 dni po terminie @. Na testach blade kreski. Mam nadzieję że beta ładnie podskoczyla ❤. Termin z z ostatniego dnia @ to 25 czerwca
Ja mam termin dopiero na 2.11A u mnie beta poszła do góry czekam na usg i bijące ❤
Katia90
Ja mam tylko test o czułości 25, ciekawe czy już coś pokażeJa chyba też w piątek zatestuje A co mi tam hyhy
Bluey.An
Ja mam jeden 10 i dwa 25 mnie to korcilo żeby dzisiaj zrobić ach chciałoby się chociaż jakiś cień zobaczyćJa mam tylko test o czułości 25, ciekawe czy już coś pokaże
Bluey.An
Ogólnie , to zawsze czekam do dnia spodziewanej miesiączki Ale jak widzę, że dziewczyny robią wcześniej i im jakieś cienie wychodzą to już sobie pomyślałam, że też zrobię A może i mi coś wyjdzie ☺Ja mam tylko test o czułości 25, ciekawe czy już coś pokaże
Katia90
U mnie termin wypada na niedzielę może zaopatrzę się jeszcze w jeden test o czułości 10 w tym cyklu nie czuję żadnych objawów, poza wstrętem do mojego ulubionego piwa, próbowałam w weekend wypić ale się nie dało za to w poprzednim straconym mnóstwo objawów hahaOgólnie , to zawsze czekam do dnia spodziewanej miesiączki Ale jak widzę, że dziewczyny robią wcześniej i im jakieś cienie wychodzą to już sobie pomyślałam, że też zrobię A może i mi coś wyjdzie ☺
reklama
Bluey.An
Ja w 5 cyklu starań czułam, że jestem w ciąży i inaczej zachowywał się mój organizm zrobiłam test w 2 dniu spodziewanej miesiączki i wyszla mi druga blada kreska na 4 dzień dostałam plamienia zrobiłam test ale już był cień cienia i na 5 dzień dostałam miesiaczke . Nie Wiem czy to była ta biochemiczna czy testy mnie oklamaly. Ale jakoś czułam, że jest inaczejU mnie termin wypada na niedzielę może zaopatrzę się jeszcze w jeden test o czułości 10 w tym cyklu nie czuję żadnych objawów, poza wstrętem do mojego ulubionego piwa, próbowałam w weekend wypić ale się nie dało za to w poprzednim straconym mnóstwo objawów haha
Podziel się: