reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Ogólnie , to zawsze czekam do dnia spodziewanej miesiączki Ale jak widzę, że dziewczyny robią wcześniej i im jakieś cienie wychodzą to już sobie pomyślałam, że też zrobię A może i mi coś wyjdzie ☺😆
U mnie termin wypada na niedzielę :) może zaopatrzę się jeszcze w jeden test o czułości 10 😂 w tym cyklu nie czuję żadnych objawów, poza wstrętem do mojego ulubionego piwa, próbowałam w weekend wypić ale się nie dało :) za to w poprzednim straconym mnóstwo objawów haha

reklama
U mnie termin wypada na niedzielę :) może zaopatrzę się jeszcze w jeden test o czułości 10 😂 w tym cyklu nie czuję żadnych objawów, poza wstrętem do mojego ulubionego piwa, próbowałam w weekend wypić ale się nie dało :) za to w poprzednim straconym mnóstwo objawów haha
Ja w 5 cyklu starań czułam, że jestem w ciąży i inaczej zachowywał się mój organizm zrobiłam test w 2 dniu spodziewanej miesiączki i wyszla mi druga blada kreska na 4 dzień dostałam plamienia zrobiłam test ale już był cień cienia i na 5 dzień dostałam miesiaczke . Nie Wiem czy to była ta biochemiczna czy testy mnie oklamaly. Ale jakoś czułam, że jest inaczej

Do góry