reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Mój pierwszy nie bladzioch. Dziś 3Ci dzień po spodziewanym terminie @.

Załączniki

• 20201019_050611.jpg
    20201019_050611.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 138
Aaa I mam pierwszy objaw ciąży- metaliczny posmak w ustach, jakbym krew cały czas czuła. Dramat. W 2ch poprzednich tego nie miałam. Za to żadnych boli piersi etc. Trzymam za Was kciuki!

Ja jadę na betę dzisiaj, nie wytrzymam do czwartku 😂 Wczoraj miałam zgagę, normalnie nie mam z tym problemu, zgaga mnie tylko w ciąży męczyła :D Więc trzymajcie kciuki, dzisiaj jest 26 dc, chyba beta już się pokaże 🤔🤔🤔

Witam, czekam na wyniki bety. Piątkowa była niska bo tylko 5,480. Jestem 3 dni po terminie @. Na testach blade kreski. Mam nadzieję że beta ładnie podskoczyla 😊❤️. Termin z z ostatniego dnia @ to 25 czerwca 😁

Ja jadę na betę dzisiaj, nie wytrzymam do czwartku 😂 Wczoraj miałam zgagę, normalnie nie mam z tym problemu, zgaga mnie tylko w ciąży męczyła :D Więc trzymajcie kciuki, dzisiaj jest 26 dc, chyba beta już się pokaże 🤔🤔🤔
Ja ostatnio i zgagę miałam i metaliczny posmak 😂😂😂 a przeczytałam na globulkach, że może to być skutek uboczny... Ale nadzieja była

reklama
Do góry