reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

Stwierdziliśmy z mężem, że jak nie pęknie do środy do wizyty u gina to wtedy wezmę. Przed Invimedem też chciałabym wiedzieć czy pękają same czy muszę być wspomagana. Od wczoraj wieczorem testy owu pozytywne... Ale nie robiłam ich wcześniej tylko od razu po ginie
Kazda z nas jest inna ja np. W 1 cyklu mialam 3 pecherzyki to po 1 zastrzyku pekl tylko jeden potem w kolejnych mialam po 1 pecherzyku to pekal po jednym zastrzyku teraz mialam 4 pecherzyki po 20mm i musialam wziasc dwa zastrzyki i w srode tez ide do gina zobaczyc co tam sie zadzialo. Owulacja wypadala w piatek i od tamtej pory boli mnie podbrzusze jest twarde i bolesnie wzdete wiec niewiem co tam sie narobilo. jutro sie dowiem :-)

reklama
Kazda z nas jest inna ja np. W 1 cyklu mialam 3 pecherzyki to po 1 zastrzyku pekl tylko jeden potem w kolejnych mialam po 1 pecherzyku to pekal po jednym zastrzyku teraz mialam 4 pecherzyki po 20mm i musialam wziasc dwa zastrzyki i w srode tez ide do gina zobaczyc co tam sie zadzialo. Owulacja wypadala w piatek i od tamtej pory boli mnie podbrzusze jest twarde i bolesnie wzdete wiec niewiem co tam sie narobilo. jutro sie dowiem :-)
Oby pyklo [emoji120][emoji3590]

U mnie bialy test jak snieg, co prawda dopiero 23dc ale bardzo czuly, napisane ze wykrywa 7 dni po zaplodnieniu, ja juz jestem 8 dni po owulacji, powtorze tego 20 pazdz. o ile nie dostane miesiaczki, jak na razie spisuje ten cykl na straty a szkoda bo na pewno wcelowalam w owulacje i badanie progesteronu i testy owulacyjne wskazuja ze byla. No nic, w nastepnym cyklu bede probowac znow.

U mnie bialy test jak snieg, co prawda dopiero 23dc ale bardzo czuly, napisane ze wykrywa 7 dni po zaplodnieniu, ja juz jestem 8 dni po owulacji, powtorze tego 20 pazdz. o ile nie dostane miesiaczki, jak na razie spisuje ten cykl na straty a szkoda bo na pewno wcelowalam w owulacje i badanie progesteronu i testy owulacyjne wskazuja ze byla. No nic, w nastepnym cyklu bede probowac znow.
Ja myślę, że zdecydowanie za szybko testujesz :) poczekaj do terminu @, albo przyjdzie albo nie ;)

Mój niedawno zrobiony. Kreska wyszla po 1 minucie.
20201013_140147.jpeg

jesteś 7 dni po owulacji ale nie wiesz którego dni doszło do ewentualnego zapłodnienia... poczekaj cierpliwie jeszcze chwilę 🙂
Mój niedawno zrobiony. Kreska wyszla po 1 minucie.Zobacz załącznik 1187829
coś tam delikatnie chyba widać

Ja powinnam dostać za 2 lub 3 dni okres. Ciekawe czy dostanę na czas

reklama
jesteś 7 dni po owulacji ale nie wiesz którego dni doszło do ewentualnego zapłodnienia... poczekaj cierpliwie jeszcze chwilę 🙂
coś tam delikatnie chyba widać

Ja powinnam dostać za 2 lub 3 dni okres. Ciekawe czy dostanę na czas
Kiedy robisz test, jak coś? 😀Ja teoretycznie powinnam dostać jutro, ale chyba poczekam do czwartku/piątku, czy nie przyjdzie

Do góry