reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
i mi się tak wydaje. Ja też mam pink ale jeszcze nie robiłam. Wstępnie okres powinnam dostać czwartek lub piątek. Ale kurczę już dziś zaczęłam bardzo delikatnie plamic, co u mnie jest dziwne bo zazwyczaj jak okres się zaczyna to planienie od początku jest dość mocne i nakładam od razu podpaske.
Może implantacja? :D ja też pinki kupiłam I jak mi jutro coś wyjdzie to będę szła do apteki po inny test na wszelki wypadek ;)

Zejdź ze mnie, bo akurat teraz to ja nie zaczęłam [emoji4] i nic takiego nie napisałam wyżej w wiadomości, więc daruj sobie ty [emoji6]
Nie szalej. Na nikogo nie weszłam. Po prostu chyba już Wam starczy, naprawdę. Założyliście sobie kółko wzajemnej adoracji i fajnie, to samo radzę październikowym starczkom. Wilk syty i tak dalej. I grzeczniej proszę.

Co jest z pinkami nie tak? Ja tez mam pink ale jeszcze z niego nie korzystalam, lezy w szafce..
Chyba trzeba pytać producenta [emoji85]
Beta 2,3 a taka sytuacja na nim.
IMG_20201007_120528.jpeg

Nie szalej. Na nikogo nie weszłam. Po prostu chyba już Wam starczy, naprawdę. Założyliście sobie kółko wzajemnej adoracji i fajnie, to samo radzę październikowym starczkom. Wilk syty i tak dalej. I grzeczniej proszę.
A po co pisać na ogólnym że ktoś sobie założył wątek prywatny? Sama nazwa mówi wątek Prywatny to nie powinno nikogo obchodzić kto tam pisze o czym i z kim. Myślę że nie trzeba tłumaczyć co to znaczy PRYWATNY WĄTEK?

reklama
Do góry