Zejdź ze mnie, bo akurat teraz to ja nie zaczęłam [emoji4] i nic takiego nie napisałam wyżej w wiadomości, więc daruj sobie ty [emoji6]Darujcie już sobie dziewczyny. A Ty wystarczająco się rozpisujesz na waszej prywatnej grupie więc generalnie odpuśćcie.
reklama
Może implantacja? ja też pinki kupiłam I jak mi jutro coś wyjdzie to będę szła do apteki po inny test na wszelki wypadeki mi się tak wydaje. Ja też mam pink ale jeszcze nie robiłam. Wstępnie okres powinnam dostać czwartek lub piątek. Ale kurczę już dziś zaczęłam bardzo delikatnie plamic, co u mnie jest dziwne bo zazwyczaj jak okres się zaczyna to planienie od początku jest dość mocne i nakładam od razu podpaske.
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Nie szalej. Na nikogo nie weszłam. Po prostu chyba już Wam starczy, naprawdę. Założyliście sobie kółko wzajemnej adoracji i fajnie, to samo radzę październikowym starczkom. Wilk syty i tak dalej. I grzeczniej proszę.Zejdź ze mnie, bo akurat teraz to ja nie zaczęłam [emoji4] i nic takiego nie napisałam wyżej w wiadomości, więc daruj sobie ty [emoji6]
A gdzie napisałam nie grzecznie ? [emoji848]Nie szalej. Na nikogo nie weszłam. Po prostu chyba już Wam starczy, naprawdę. Założyliście sobie kółko wzajemnej adoracji i fajnie, to samo radzę październikowym starczkom. Wilk syty i tak dalej. I grzeczniej proszę.
monnkej
Fanka BB :)
Widać widac, chociaż u mnie też tak było na pinku a beta 2,3Z pozdrowieniami dla.... Ty wiesz [emoji846][emoji846][emoji846]
Dopiero teraz bo późno wstałam z łóżka. Tragicznie się czułam...
Jeszcze szybka w telefonie mi się zbiła i kolejny wydatek [emoji52][emoji3525]
Mecenasowa27
na implantacje to chyba też za późno już... Chociaż nie wiem nie znam sięMoże implantacja? ja też pinki kupiłam I jak mi jutro coś wyjdzie to będę szła do apteki po inny test na wszelki wypadek
monnkej
Chyba trzeba pytać producenta [emoji85]Co jest z pinkami nie tak? Ja tez mam pink ale jeszcze z niego nie korzystalam, lezy w szafce..
Beta 2,3 a taka sytuacja na nim.
młoda1994
A po co pisać na ogólnym że ktoś sobie założył wątek prywatny? Sama nazwa mówi wątek Prywatny to nie powinno nikogo obchodzić kto tam pisze o czym i z kim. Myślę że nie trzeba tłumaczyć co to znaczy PRYWATNY WĄTEK?Nie szalej. Na nikogo nie weszłam. Po prostu chyba już Wam starczy, naprawdę. Założyliście sobie kółko wzajemnej adoracji i fajnie, to samo radzę październikowym starczkom. Wilk syty i tak dalej. I grzeczniej proszę.
reklama
Na płatkowych jest to samoChyba trzeba pytać producenta [emoji85]
Beta 2,3 a taka sytuacja na nim. Zobacz załącznik 1187928
Podziel się: