reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Nadrobiłam Was.. Naskrobałyście dziś sporo...
Witam nowe dziewczyny i życzę powodzenia w testowaniu..
Odezwę się po wynikach i czekam na kolejne testy z rana..
Spokojnej nocy.

Jak długie masz cykle? Faktycznie szybko pokazało Ci tą krechę, po cichu już można gratulować [emoji8][emoji85]
Ja miałam robić w piątek lub sobotę ( w dniu @) ale tak się dziwnie czułam tak nie na @ ze zrobiłam dzisiaj- jest druga kreska ale blada.
taka blada kreska z 21 dc chodzi teraz po domu i ma mądrala prawie 5 lat [emoji4]

reklama
Jak długie masz cykle? Faktycznie szybko pokazało Ci tą krechę, po cichu już można gratulować [emoji8][emoji85]
Na 26 dc dostaje @ wiec w zasadzie powinna być w sobote.
W pierwszej ciazy cień miałam w 23 dc, w drugiej 21 dc.
Mam nadzieje ze się tym razem uda. Niby jeszcze do mnie nie dotarło ostatnim razem ze jestem w ciazy ale jednak gdzies tam łezka się w oku kręci jak mówię o stracie

Do góry