Smerfetka94
Fanka BB :)
Od razu pastaDziewczyny właśnie czuje że wychodzi mi opryszczka na ustach [emoji24] jakieś rady jak temu zaradzić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od razu pastaDziewczyny właśnie czuje że wychodzi mi opryszczka na ustach [emoji24] jakieś rady jak temu zaradzić?
Dziewczyny właśnie czuje że wychodzi mi opryszczka na ustach [emoji24] jakieś rady jak temu zaradzić?
Oby tak byłoAnio0lek.. Sytuacja zbliżona, nicki podobne, może i zaskoczymy w podobnym terminie..
Trzeci cykl za nami, testowanie za dwa tygodnie dopiero, bo jestem ledwo po owulacji. Jutro jadę na USG zobaczyć czy pęcherzyk pękłJeśli mogę spytać, długo się staracie?
O tak, propolis jest świetny na wiele dolegliwości a do tego jest naturalny. Oczywiście jeśli ktoś nie ma uczulenia..Na to też trzeba uważać.Mojemu facetowi w aptece polecono raz propolis, byl w formie takiego psikacza z 10% etanolem. I kilka razy dziennie miał spryskac wacik i przykładać. Szybciutenko zeszlo bez śladu
Mam nadzieję, że się uda !! U nas do tej pory spontanicznie, ten cykl z testami owu.. Zobaczymy..Oby tak było
Trzeci cykl za nami, testowanie za dwa tygodnie dopiero, bo jestem ledwo po owulacji. Jutro jadę na USG zobaczyć czy pęcherzyk pękł
Ja już na głowę dostaje [emoji23]
Przed chwilą zrobiłam-bo lubię, bo mogę, bo mi się nudzi, bo mam zapas testów [emoji16]
Nagle widzę cień... Ba nawet go uchwyciłam... No i test owu z ciekawości... Zobacz załącznik 1184253Zobacz załącznik 1184254Zobacz załącznik 1184255Zobacz załącznik 1184256
Nic nie widać na ciążowymJa już na głowę dostaje [emoji23]
Przed chwilą zrobiłam-bo lubię, bo mogę, bo mi się nudzi, bo mam zapas testów [emoji16]
Nagle widzę cień... Ba nawet go uchwyciłam... No i test owu z ciekawości... Zobacz załącznik 1184253Zobacz załącznik 1184254Zobacz załącznik 1184255Zobacz załącznik 1184256