reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Mojemu facetowi w aptece polecono raz propolis, byl w formie takiego psikacza z 10% etanolem. I kilka razy dziennie miał spryskac wacik i przykładać. Szybciutenko zeszlo bez śladu :D
Dziewczyny właśnie czuje że wychodzi mi opryszczka na ustach [emoji24] jakieś rady jak temu zaradzić?

Mojemu facetowi w aptece polecono raz propolis, byl w formie takiego psikacza z 10% etanolem. I kilka razy dziennie miał spryskac wacik i przykładać. Szybciutenko zeszlo bez śladu :D
O tak, propolis jest świetny na wiele dolegliwości a do tego jest naturalny. Oczywiście jeśli ktoś nie ma uczulenia..Na to też trzeba uważać.

Ja opryszczkę smarowalam aloesem, miał kwiatka w domu i lykalam heviran i nawet się nie rozwinęła, skończyło się na uczuciu swędzenia 😊

Ja już na głowę dostaje [emoji23]
Przed chwilą zrobiłam-bo lubię, bo mogę, bo mi się nudzi, bo mam zapas testów [emoji16]
Nagle widzę cień... Ba nawet go uchwyciłam... No i test owu z ciekawości...
IMG_20201004_173358.jpeg
Screenshot_20201004_173837_com.android.gallery3d.jpeg
Screenshot_20201004_173806_com.android.gallery3d.jpeg
IMG_20201004_173454.jpeg

Mój test owu z dziś, ale nie mam ciazowego dopiero jutro kupię na wtorek [emoji28]
Choć wogole nie liczę na cud patrząc na niego [emoji28][emoji28]
20201004_092043~2.jpeg

reklama
Do góry