Mimi94
Fanka BB :)
To ja już na prawdę mam zwidyNic nie widać na ciążowym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja już na prawdę mam zwidyNic nie widać na ciążowym
Mój test owu z dziś, ale nie mam ciazowego dopiero jutro kupię na wtorek [emoji28]
Choć wogole nie liczę na cud patrząc na niego [emoji28][emoji28]Zobacz załącznik 1184265
Tutaj to akurat paseczek dobrze prognozuje. LH pomaga w utrzymaniu wczesnej ciąży
Czy ja wiem [emoji28] z tego co mi wiadomo jeśli miałaby być ciąża to innym dziewczyna mocna krecha wyszła, A nie taki bladzioch [emoji28]
Marta zrób ok 22 - wtedy kiedy jest największe stężenie.
Jak dla mnie jest tu całkiem ładnie widoczny. Ja taki miałam na dzień przed owu. A wcześniej wychodziły blade.
Ja tam widzę cień cienia po cichutku gratuluję testy owu mogą tak po owu wychodzić co cykl w tym też zrobiłam no i prawie pozytyw mi wyszedł no ale to też może nic nie oznaczaćJa już na głowę dostaje [emoji23]
Przed chwilą zrobiłam-bo lubię, bo mogę, bo mi się nudzi, bo mam zapas testów [emoji16]
Nagle widzę cień... Ba nawet go uchwyciłam... No i test owu z ciekawości... Zobacz załącznik 1184253Zobacz załącznik 1184254Zobacz załącznik 1184255Zobacz załącznik 1184256
Zaczęłam plamić więc pewnie nic z tego... @ tylko się spóźniła i nadzieji narobilaJa tam widzę cień cienia po cichutku gratuluję testy owu mogą tak po owu wychodzić co cykl w tym też zrobiłam no i prawie pozytyw mi wyszedł no ale to też może nic nie oznaczać
A może implantacja? Jak tempka jeżeli się utrzymuje to może być implantacja chyba że spadła no to raczej miesiączkaZaczęłam plamić więc pewnie nic z tego... @ tylko się spóźniła i nadzieji narobila
Środa i czwartek miałam mini plamienia, pustek i sobota cisza a dzisiaj popoludniu już trochę bardziej..A może implantacja?