reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Marta zrób ok 22 - wtedy kiedy jest największe stężenie.
Jak dla mnie jest tu całkiem ładnie widoczny. Ja taki miałam na dzień przed owu. A wcześniej wychodziły blade.

Czy ja wiem [emoji28] z tego co mi wiadomo jeśli miałaby być ciąża to innym dziewczyna mocna krecha wyszła, A nie taki bladzioch [emoji28]

Ja już na głowę dostaje [emoji23]
Przed chwilą zrobiłam-bo lubię, bo mogę, bo mi się nudzi, bo mam zapas testów [emoji16]
Nagle widzę cień... Ba nawet go uchwyciłam... No i test owu z ciekawości... Zobacz załącznik 1184253Zobacz załącznik 1184254Zobacz załącznik 1184255Zobacz załącznik 1184256
Ja tam widzę cień cienia po cichutku gratuluję 😁 testy owu mogą tak po owu wychodzić co cykl w tym też zrobiłam no i prawie pozytyw mi wyszedł no ale to też może nic nie oznaczać

Ja tam widzę cień cienia po cichutku gratuluję 😁 testy owu mogą tak po owu wychodzić co cykl w tym też zrobiłam no i prawie pozytyw mi wyszedł no ale to też może nic nie oznaczać
Zaczęłam plamić więc pewnie nic z tego... @ tylko się spóźniła i nadzieji narobila

reklama
Zrobiłam test po.poludniu i taki cień jest ,pewnie to kreska fabryczna, choć cholera wie ❤️

Załączniki

• IMG_20201004_202813.jpg
    IMG_20201004_202813.jpg
    331,7 KB · Wyświetleń: 130
  • IMG_20201004_202436.jpg
    IMG_20201004_202436.jpg
    481,6 KB · Wyświetleń: 127
Do góry