reklama
Mimi94
Fanka BB :)
Witam się w ten pochmurny poranek...
U mnie cisza. Wczoraj delikatne plamienie raz przy podcieraniu i spokój. Brzuch czasem jakby bolał a za chwilę już nie. Takie skurcze dziwne. Od kilku dni mam straszne uderzenia gorąca i w nocy się często budze.
I chciałam wam również polecić film "INSTANT FAMILY" - Rodzina od zaraz.
O adopcji 3-ki rodzeństwa. Cały film siedziałam ze łzami w oczach i całą nockę śniło mi się, że i my zgłosiliśmy się do adopcji dzieciątka [emoji3590] Polecam!
U mnie cisza. Wczoraj delikatne plamienie raz przy podcieraniu i spokój. Brzuch czasem jakby bolał a za chwilę już nie. Takie skurcze dziwne. Od kilku dni mam straszne uderzenia gorąca i w nocy się często budze.
I chciałam wam również polecić film "INSTANT FAMILY" - Rodzina od zaraz.
O adopcji 3-ki rodzeństwa. Cały film siedziałam ze łzami w oczach i całą nockę śniło mi się, że i my zgłosiliśmy się do adopcji dzieciątka [emoji3590] Polecam!
Ostatnia edycja:
monnkej
Ja wstałam i o 4.50 ale tylko dlatego że rano do pracy [emoji85]Ktoś wstał o 6 żeby testować i się pochwali?
Szkoda że nie ma czym się chwalić jeszcze [emoji849]
Smerfetka94
Smerfetka94
Patrzyłam czy na tym wczorajszym tej samej firmy jest jakaś kreska.
I powiem wam że na tym dzisiejszym tylko
Ale jaja może jednak
I powiem wam że na tym dzisiejszym tylko
Ale jaja może jednak
Ja tu widzę cień ciena, więc coś tu się szykuje.. Trzymam kciukiU mnie dziś 29dc, zwykle cykle mam 27 dniowe.
Od poniedziałku mam niewielkie plamienie, dziś rano takie testy mi powychodziły.. jak nie przyjdzie @, to w poniedziałek pójdę na betę.
reklama
Coś tam jest, ale to bardzo słabe.. Ile Ci zostało do czasu??Nie wiem czy dojrzycie ale jest wyraźniejsza na pewno niż wczoraj.
Na tym drugim chyba lepiej widać
Podziel się: