Aha, jestem ciekawa ewetualnie jak długo będę musiała.. ale nie stresuje sie tym, co ma być to będzie.. trzeba myśleć optymistycznie..Ogólnie dowiedziałam się że mam problemy z tarczyca rok temu i tak do lutego łykałam tabsy i wtedy wyszło że już jest 2 a nie 5. Wcześniej nie sprawdzałam jaki jest poziom bo mieszkałam za granicą i średnio chciało mi sie latać po lekarzach tam.
reklama
Smerfetka94
Fanka BB :)
Ja biorę na tsh leki od tygodnia. Też jestem ciekawa kiedy ładnie zbije poniżej 2Aha, jestem ciekawa ewetualnie jak długo będę musiała.. ale nie stresuje sie tym, co ma być to będzie.. trzeba myśleć optymistycznie..
Spokojnej nocyKładę się spać. Liczę na to, że Smerfetka i reszta armii testujacych wysika nam jutro [emoji3498] zacznijmy ten miesiąc z przytupem! Dobranoc, "widzimy" się już w październiku [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Smerfetka94
Aaa bo jutro 1......Kładę się spać. Liczę na to, że Smerfetka i reszta armii testujacych wysika nam jutro [emoji3498] zacznijmy ten miesiąc z przytupem! Dobranoc, "widzimy" się już w październiku [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Miesiecznice mam z moim. 22 miesiące
Może akurat coś wysikam
Smerfetka94
Mój W. tak patrzy na mnie i pyta... Co mi tak piersi urosly
Faktycznie są fajne
Faktycznie są fajne
Justi1234
To dobry znak, u mnie zero objawowMój W. tak patrzy na mnie i pyta... Co mi tak piersi urosly
Faktycznie są fajne
Smerfetka94
Niekoniecznie dobry..To dobry znak, u mnie zero objawow
Nie czuje żeby był rano pozytyw
Smerfetka94
Brzuch mnie coś dziwnie pobolewa
Sprawdzałam ten test z popołudnia, wiem wiem że tak się nie robi.
Ale kreska zrobiła się bardziej widoczna.moze to testowa..
reklama
Justi1234
Ból brzucha okresowy też często jest objawem ciąży, takze życzę Ci oby tak byłoBrzuch mnie coś dziwnie pobolewa
Podziel się: