reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

Jakoś tak cudownie się dzisiaj czuję [emoji7]
Nie wiem czy to za sprawą tego, że wczoraj/dzisiaj/jutro powinnam dostać okres czyli nową szanse a nic nie zwiastuje @. Czy może to, że wczoraj delikatnie raz plamiłam i mogło to być zagnieżdżanie.
Nie wiem ale czuję się fantastycznie :)
Znalazłam kasztana i cieszyłam się jak dziecko [emoji16][emoji323][emoji3590]

reklama
.

Załączniki

• IMG_20201001_142027.jpg
    IMG_20201001_142027.jpg
    134,1 KB · Wyświetleń: 123
Kochana na innym wątku piszesz ze od kilku dni plamisz, więc nawet jeśli to plamienie implantacyjne to jakim cudem już wychodziłyby Ci pozytywne testy? [emoji2368] Moim zdaniem negatywy i naprawdę odpuść trochę bo jak będziesz co chwilę robić testy to zaraz zwariujesz. Wiem że każda z nas chce szybko zobaczyć dwie kreski ale taka niecierpliwość nie prowadzi do niczego dobrego! Trzymam kciuki

Kochana na innym wątku piszesz ze od kilku dni plamisz, więc nawet jeśli to plamienie implantacyjne to jakim cudem już wychodziłyby Ci pozytywne testy? [emoji2368] Moim zdaniem negatywy i naprawdę odpuść trochę bo jak będziesz co chwilę robić testy to zaraz zwariujesz. Wiem że każda z nas chce szybko zobaczyć dwie kreski ale taka niecierpliwość nie prowadzi do niczego dobrego! Trzymam kciuki
Rok temu też plamiłam i po dwóch dniach od tego test i beta wyszły więc nie ma reguły :)

Z testowaniem mam czysty fun :)
Lubie sikać na testy i szukać krechy :D
A że dziewczyny lubią też się doszukiwać to po prostu wrzucam :)
Nie dobieram sobie do głowy jak niektóre dziewczyny, nie załamuje się więc myślę że moje testowanie jest zdrowe i do niczego złego nie prowadzi :D

I edit :D
Jeśli nie tylko ja je widzę to chyba źle ze mną nie jest hahah :D

reklama
Uff to dobrze ze podchodzisz do tego na luźno, bo wiem że czasem dziewczyny świrują. Chociaż się nie dziwię bo kiedyś też non stop chciałam testować chociaz wiedzialam że z kolejnym testem nic się nie zmieni ale jakąś tam iskierka nadziei i naiwności bardziej zawsze była [emoji16][emoji85]
Rok temu też plamiłam i po dwóch dniach od tego test i beta wyszły więc nie ma reguły :)

Z testowaniem mam czysty fun :)
Lubie sikać na testy i szukać krechy :D
A że dziewczyny lubią też się doszukiwać to po prostu wrzucam :)
Nie dobieram sobie do głowy jak niektóre dziewczyny, nie załamuje się więc myślę że moje testowanie jest zdrowe i do niczego złego nie prowadzi :D

Do góry