reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Uff to dobrze ze podchodzisz do tego na luźno, bo wiem że czasem dziewczyny świrują. Chociaż się nie dziwię bo kiedyś też non stop chciałam testować chociaz wiedzialam że z kolejnym testem nic się nie zmieni ale jakąś tam iskierka nadziei i naiwności bardziej zawsze była [emoji16][emoji85]
Ja gdyby właśnie nie te plamienia to nawet nie myślałabym o teście w tym cyklu.
Chyba po prostu u mnie to jest bardziej ciekawość niż jakakolwiek nadzieja :)
Tym bardziej że mi testy zawsze szybko wychodziły, myślałam że tym razem pobije jakiś rekord :D :D

Prawie wszystkie moje nordy obsikane, jadę do rosska po facelle, w ostatnim cyklu pokazały to co miały może i w tym... [emoji28]

No nie żartuj :D myślałam że tylko rano [emoji14]
Widze że nie tylko ja jestem taka wariatka :D

Ja właśnie nic i myślę czy nie zaopatrzyć się w kwas foliowy tylko ten metylowany
No to jeszcze był ten zakichany, biały nord [emoji2960]

Kwas foliowy koniecznie już przed rozpoczęciem staran nawet [emoji3526]

reklama
Do góry