reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

Możliwe, ja normalnie mam bardzo bolesne miesiączki, a wtedy to był jakiś dramat. Więc może to miało jakiś wpływ że takie mialam odczucia
Nie zgadzam się.
Ja poroniłam w 6tc. Bete miałam wysoka.
Nic mnie nie bolało. Krwawiłam normalnie.
Jedynie ten pierwszy raz co ze mnie poleciało było tego dużo i z dużą ilością śluzu...
Zreszta każda pewnie inaczej przechodzi

reklama
Ja mialam krwawienie 1,5 tygodnia po spóźnionej, ale lekarz obstawiał że to 3 max 4 tydz, albo późniejsza owulacja albo właśnie wtedy ciaza juz przestała się rozwijać. A z tego co wiem to mamba miała teraz jakoś termin @. Wiele z nas ma często ciaze biochemiczne i są tego nieświadome. Moim zdaniem lepiej nie wiedzieć bo później ciężko się pozbierać także mamba nie myśl o tym w ten sposób bo to może normalna @ przyszła
Ale krwiawilam równiez w takim czasie jak mamba,wczesnkej w okolicach @ lub tydzień po. Najpóźniej właśnie w 6tc

Ja mialam krwawienie 1,5 tygodnia po spóźnionej, ale lekarz obstawiał że to 3 max 4 tydz, albo późniejsza owulacja albo właśnie wtedy ciaza juz przestała się rozwijać. A z tego co wiem to mamba miała teraz jakoś termin @. Wiele z nas ma często ciaze biochemiczne i są tego nieświadome. Moim zdaniem lepiej nie wiedzieć bo później ciężko się pozbierać także mamba nie myśl o tym w ten sposób bo to może normalna @ przyszła
Ja też wolę nie wiedzieć...

U mnie w biochemicznej najpierw było plamienie takie różowe, dużo śluzu. W dniu spodziewanej miesiaczki już było brazowe, a potem krwawienie.. w tym dniu beta spadła do 5, trzy dni wcześniej było 14. Nie bolało mnie bardziej niż zwykle, ale były skrzepy i krwawienie nieco bardziej obfite, ale skończyło się w 5 dni tak jak moje zwykłe miesiaczki.

reklama
4 dni wcześniej dostałam

Do góry