A ja myślałam że po południu [emoji28][emoji28]
Z pierwszego wczoraj był [emoji28]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z pierwszego wczoraj był [emoji28]
Przykro mi następny cykl będzie twój [emoji8] lipiec piękny miesiąc [emoji16] moja córcia jest z lipca właśnie [emoji7]
Narzeczony powinien być z tobą.Jakoś się staram o tym nie myśleć. Ale rano mi było przykro jak narzeczony sie zmartwił. Zobaczył termofor na łóżku i spytał czy @ dostałam. Nawet przeklnął.
Boję się, ze to mogla byc biochemiczna. Ewidentnie objawy jak na zapłodnienie mialam.
Nie..A ja myślałam że po południu [emoji28][emoji28]
Nie..
Ale kusi okropnie [emoji28] Bo sutki bolą coraz bardziej i wczoraj wieczorem miałam jakieś uciążliwe kłucia, jakby jajnik [emoji848]
Niedobra jesteśNo nie trzymaj nas w niepewności [emoji28][emoji28]
Narzeczony powinien być z tobą.
Pewnie jemu też jest przykro.
Dacie radę
Trzymaj się i wracaj szybkoJest ze mną ale co miesiąc widzę, że jemu jest coraz bardziej przykro.
Chwilowo znikam. Musze wyciszyć głowę. Trzymam mocno kciuki za wasze ⏸
I czekam na temat "Listopadowe dwie kreski"
A nie chcesz skoczyć na betke??