To będziemy razem testowac w listopadzie.. Tule mocno i trzymam kciuki za kolejny cykl..Jest ze mną ale co miesiąc widzę, że jemu jest coraz bardziej przykro.
Chwilowo znikam. Musze wyciszyć głowę. Trzymam mocno kciuki za wasze ⏸
I czekam na temat "Listopadowe dwie kreski"
reklama
Czyli jest już nas 3 na listopad [emoji16][emoji16]
To będziemy razem testowac w listopadzie.. Tule mocno i trzymam kciuki za kolejny cykl..
Dawaj ten test..Nie..
Ale kusi okropnie Bo sutki bolą coraz bardziej i wczoraj wieczorem miałam jakieś uciążliwe kłucia, jakby jajnik
O ile dziś lekarz powie, że jest wszystko dobrze to tak.. Bo jeżeli coś będzie nie tak, to przesuwamy na później..Czyli jest już nas 3 na listopad [emoji16][emoji16]
No też czekam i czekam [emoji16] trzyma nas w niepewności [emoji28]
Dawaj ten test..
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i żebyśmy mogły testować w listopadzie [emoji16]
O ile dziś lekarz powie, że jest wszystko dobrze to tak.. Bo jeżeli coś będzie nie tak, to przesuwamy na później..
Ja badałam w 5dc LH. FSH, Prolaktyna, Estradiol, TSH.. Teraz w 21dc chce zbadać Prolaktyna i progesteron..Dziewczyny gorąca prośba. Rozpiszecie mi jakie badania i w którym dc powinnam zrobić? Zacznę robić prywatnie bo muszę poszukać dobrego lekarza - moja dotychczasowa nie zbyt normalna. Rok temu byłam u niej z problemem plamien przed @ dała mi duphaston bez żadnych badań hormonalnych i jeszcze mówiła, że te hormony mogą utrudnić zajście w ciąże jak przecież duphaston jest na podtrzymanie ciąży.
CzarnaMamba21
Fanka BB :)
Ile ma Zosia?
My pierwszego maluszka od razu chcieliśmy Zosie i mamy Zosie [emoji28]teraz chemy synka Oliwierka , ale coś nie chce nam się zeslac niestety [emoji16] na razie Zostaje nam tylko nasza Zosia samosia [emoji28]
Smerfetka94
Fanka BB :)
Ale jesteście!!! Nękacie mnie tym testem!!No też czekam i czekam [emoji16] trzyma nas w niepewności [emoji28]
Wypisuje się z tej grupy,
Jak @CzarnaMamba21 zrobi to ja też
reklama
Z wielkim optymizmem idę do lekarza i mam zamiar z takim od niego wyjść.Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i żebyśmy mogły testować w listopadzie [emoji16]
Podziel się: