reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

Ja dziś lezakuje cały dzień.. Czuję się jakoś tak do d***. To nie mój dzień.. Jutro z rana idę wyniki robić.. Także ok. 16 będą już pewnie dostępne..

reklama
Jest zapas testow, chociaz humor już zszedł, bo naszły mnie czarne myśli, że jednak wielkie nic będzie w tym cyklu....

Pragnienie dziecka po tej ciazy biochemicznej wzrosło jeszcze bardziej i dlatego tak swiruje [emoji24] nie wiem po co sobie to robię..
Ja w lutym 2018 straciłam kropkę. I jakoś dopiero teraz tak na poważnie myślę o dziecku.. Ty ciąże biochemiczna, ja slyszlam już serduszko... Musisz być cierpliwa..

Pragnienie dziecka po tej ciazy biochemicznej wzrosło jeszcze bardziej i dlatego tak swiruje [emoji24] nie wiem po co sobie to robię..
Nie smutaj :)
Ja straciłam ciążę w listopadzie zeszłego roku. 3 dni później od tego dnia miałam iść na usg i słuchać serduszka..nie doczekałam się.
Było to nasze wymarzone dzieciątko i zaskoczenie duże bo wtedy nie staraliśmy się jeszcze tak konkretnie. Mój W. wtedy oszalal, juz do brzucha mówił.
Ja nawet zostawiłam sobie test na pamiątkę.
Ale czuję się przez to silniejsza.
Pozniej byłam jeszcze dwa razy w ciąży i traciłam je po tygodniu..
Plus taki ze bardzo szybko udaje nam się zajść

reklama
Przykre przeżycia za Tobą i na pewno w Tobie. Ja też mam testy na pamiatke..
Dzisiaj dowiedziałam się, że narzeczony będzie miał znowu dwie poważne operację więc to z białym testem się skumulowało i teraz do mnie dotarło. Jak nie w tym cyklu to pewnie dopiero za kilka miesięcy...

Do góry