reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

Ja mam dziś pytanie do dziewczyn, którym udały się w tym miesiącu te dwie kreski.
Czy was po owu pobolewał dół brzucha lub jajnik?
Owu w 18dc dziś mam 21dc.
Wczoraj dość późno jak polozyłam sie spac pobolewał mnie jajnik z prawej strony. A teraz pobolewa mnie dół brzucha. Myślałam,że może od kręgosłupa bo to takie delikatne bóle a od pracy siedzącej mam problemy z kręgosłupem. A ból kręgosłupa jest taki promieniujący.

reklama
Ja mam dziś pytanie do dziewczyn, którym udały się w tym miesiącu te dwie kreski.
Wczoraj dość późno jak polozyłam sie spac pobolewał mnie jajnik z prawej strony. A teraz pobolewa mnie dół brzucha. Myślałam,że może od kręgosłupa bo to takie delikatne bóle a od pracy siedzącej mam problemy z kręgosłupem. A ból kręgosłupa jest taki promieniujący.

Ja miewam czasem takie delikatne bóle. W ciąży jeszcze nie byłam [emoji2368]

Ja mam zawsze bóle jajników i podbrzusza od owu a nawet przed.Raz macniejsze innym razem bardzo słabe.W tym wyjątkowo mocne.

Kiedyś czytałam wypowiedzi dziewczyn odnośnie objawów implantacji... I był ból pachwinowy promieniujący...
Dzisiaj jestem 11dpo i obudziłam się z bólem po wewnętrznej stronie uda. Na całej długości kości udowej. Boli cały czas po prawej choć i czasem po lewej. A 3dni boli mnie podbrzusze i delikatnie piersi... Zastanawiam się czy jest możliwe, żeby to jednak była oznaką ciąży?? Czy nie możliwe może stać się możliwe?

Trudno powiedzieć co to może być a każda kobieta jest inna. Oczywiście trzymam kciuki by okres nie przyszedł [emoji846]
Kiedyś czytałam wypowiedzi dziewczyn odnośnie objawów implantacji... I był ból pachwinowy promieniujący...
Dzisiaj jestem 11dpo i obudziłam się z bólem po wewnętrznej stronie uda. Na całej długości kości udowej. Boli cały czas po prawej choć i czasem po lewej. A 3dni boli mnie podbrzusze i delikatnie piersi... Zastanawiam się czy jest możliwe, żeby to jednak była oznaką ciąży?? Czy nie możliwe może stać się możliwe?

Ja się wybieram we wtorek na progesteron bo coś czuje, że on mi świruje i może stąd te bóle. W poprzednim cyklu przez tydzień bolały mnie cycki, nigdy mnie nie bolały przed okresem więc też już miałam nadzieję, że może się udało. Ale niestety. Robiłam cały pakiet hormonów w 3dc i wyniki wszystkie w normie, takze przyda sie jeszcze oznaczyć progesteron teraz.
Ale ta macica to tak dziwnie, jakby mi ktoś na ścianki szyjki czymś naciskał.

Prpgesteron chcesz zbadać by sprawdzić czy była.owulacja czy tak poprostu zobaczyć jako masz poziom ?
Ja się wybieram we wtorek na progesteron bo coś czuje, że on mi świruje i może stąd te bóle. W poprzednim cyklu przez tydzień bolały mnie cycki, nigdy mnie nie bolały przed okresem więc też już miałam nadzieję, że może się udało. Ale niestety. Robiłam cały pakiet hormonów w 3dc i wyniki wszystkie w normie, takze przyda sie jeszcze oznaczyć progesteron teraz.
Ale ta macica to tak dziwnie, jakby mi ktoś na ścianki szyjki czymś naciskał.

reklama
Prpgesteron chcesz zbadać by sprawdzić czy była.owulacja czy tak poprostu zobaczyć jako masz poziom ?

Zobaczyć jaki poziom. Bo w ostatnim cyklu znów pojawiło się plamienie przed okresem i ostatnio ten okres jest tak bolący, że zaopatrzyłam się w termofor. A ze walczę też z trądzikiem to badania hormonów się przydadzą. Leczenia u dermatologa nic nie dały, kosmetyczka nie pomogla, jest gorzej niż było a najgorzej jest w fazie owulacyjnej. Żeby to był jakiś delikatny trądzik to jeszcze bym przeżyła, a to są takie wielkie bolące gule. Generalnie mam dość leczenia objawów, szukam przyczyny.

Do góry