Hehe.. Zawsze możesz wrócić i poprosić..Z tego wszystkiego zapomniałam że chciałam cytologię, skierowanie na hormony i na Sono HSG...
reklama
Nie, dopiero zaczęłam się starać a powyżej 22 dni jeszcze to niby norma więc dam sobie trochę czasu i zobaczymy. Nie mam ciśnienia, 2ke już mamTo krótkie ma cykle ja 24 dni.. Sprawdzałaś hormony, była u lekarza z tym..??
monnkej
Fanka BB :)
Staremu nawet nie pokazuje bo mnie wyśmieje [emoji85]O kurde... A tego to nie znam
monnkej
Ja nie spałam, a chciałam bardzo ale miałam gości.. Więc chwila w internecie i lecę spać. Jutro zaczynam maraton testowania [emoji2960]Co tu taka cisza?? Ja ogólnie przespałam pół dnia.. Masakra... Właśnie się obudziłam. A wy jak tam dziewczyny??
A jutro z rana lecę na badania krwi TSH.. Zobaczę co tan wyjdzie, czy muszę szukać specjalisty do obniżenia jej.. A później na paznokcie..Ja nie spałam, a chciałam bardzo ale miałam gości.. Więc chwila w internecie i lecę spać. Jutro zaczynam maraton testowania [emoji2960]
Jeżeli jesteś przed terminem to nie rób z popołudniowego moczu testu bo nic ci nie pokaże.. Z porannego zrób, gdy stężenie jest większe..Ja niestety w pracy byłam. Zrobiłam znow test ehh chciałabym zobaczyć ładna kreseczke
monnkej
A coś wgl się pojawiło?Ja niestety w pracy byłam. Zrobiłam znow test ehh chciałabym zobaczyć ładna kreseczke
reklama
monnkej
Oby jak najniższy wynik! Zazdroszczę Ci pazurków ja w mojej pracy nie mogę długich a hybryda się nie trzyma [emoji849]A jutro z rana lecę na badania krwi TSH.. Zobaczę co tan wyjdzie, czy muszę szukać specjalisty do obniżenia jej.. A później na paznokcie..
Podziel się: