Cześć.. No to jeszcze trochę oczekiwania..Chętnie dołączę, ja testuje 9.10. ☺ Ale bez wielkich nadziei bo to byłby złoty strzał
reklama
Mimi94
Fanka BB :)
Ja wariuje i na siłę chyba chce dać sobie nadzieję... Powiedzcie co myślicie o takiej sytuacji. W niedzielę zastrzyk na pęknięcie, w poniedziałek niby owu ale na usg wyszło że dopiero zaczyna pekac pecherzyk 20mm i nie byłam sprawdzić czy aby na pewno pękło. Ale bul też drugi 14mm,ktory był za mały żeby pęknąć. Ale w pt czułam ból jak na owu. I teraz pytanie czy jest szansa, że ten 14mm pęcherzyk dojrzał i pękł?? W sobotę było zbliżenie i dzisiaj 11dni po "zapłodnieniu" rano zauważyłam delikatnie różowy śluz ale tak aby aby. Mówie aha okres się rozkręca bo termin na jutro/pojutrze. Ale to były na prawdę śladowe ilości i było to różowe ale okres zawsze jak już zacznie się to leci i nigdy nie był różowy a brunatne plamienia albo krew... Czy to mogła być implantacja?? Jadę na usg ale gdyby co i tak by nie wyszło nic...
Nigdy nie miałam plamienia implatyvyjnego więc Ci nie powiem.. Ale na usg tak szybko Ci nie pokaże. Bete zrób może szybciej się dowiesz..Ja wariuje i na siłę chyba chce dać sobie nadzieję... Powiedzcie co myślicie o takiej sytuacji. W niedzielę zastrzyk na pęknięcie, w poniedziałek niby owu ale na usg wyszło że dopiero zaczyna pekac pecherzyk 20mm i nie byłam sprawdzić czy aby na pewno pękło. Ale bul też drugi 14mm,ktory był za mały żeby pęknąć. Ale w pt czułam ból jak na owu. I teraz pytanie czy jest szansa, że ten 14mm pęcherzyk dojrzał i pękł?? W sobotę było zbliżenie i dzisiaj 11dni po "zapłodnieniu" rano zauważyłam delikatnie różowy śluz ale tak aby aby. Mówie aha okres się rozkręca bo termin na jutro/pojutrze. Ale to były na prawdę śladowe ilości i było to różowe ale okres zawsze jak już zacznie się to leci i nigdy nie był różowy a brunatne plamienia albo krew... Czy to mogła być implantacja?? Jadę na usg ale gdyby co i tak by nie wyszło nic...
Mimi94
Ja się okres nie rozkręci to na pewno polecę. W ale czy takie coś jest w ogóle możliwe, że po zastrzyku pęcherzyk sobie dojrzał i sobie pękł...?Nigdy nie miałam plamienia implatyvyjnego więc Ci nie powiem.. Ale na usg tak szybko Ci nie pokaże. Bete zrób może szybciej się dowiesz..
Raczej tak.. Wiesz co nigdy nie byłam na USG podczas owulacji, więc nawet nie wiem jakiej wielkości ja mam pęcherzyki, i przy jakiej pękają.Ja się okres nie rozkręci to na pewno polecę. W ale czy takie coś jest w ogóle możliwe, że po zastrzyku pęcherzyk sobie dojrzał i sobie pękł...?
Ogólnie od 5 dni moje jajniki dają intesywnie o sobie znac.. Jak nigdy tak długo.. Nie wiem czy castagnus nie ma to wpływu..
Czarnakawa91
Niestety dużo czasu na wmawianie sobie symptomów ciążyCześć.. No to jeszcze trochę oczekiwania..
Mimi94
Raczej nie powinien aż tak wpływać. A Ty nie chodzisz na monitoring?? Czy już ?Raczej tak.. Wiesz co nigdy nie byłam na USG podczas owulacji, więc nawet nie wiem jakiej wielkości ja mam pęcherzyki, i przy jakiej pękają.
Ogólnie od 5 dni moje jajniki dają intesywnie o sobie znac.. Jak nigdy tak długo.. Nie wiem czy castagnus nie ma to wpływu..
Znam to.. Trzymam kciuki aby test okazał się pozytywny..Niestety dużo czasu na wmawianie sobie symptomów ciąży
Nie chodzę, bo nigdy nie miałam takiej potrzeby. W pierwsza ciąże udało mi się w 2 cyklu. A w drugą ciąże w 1 cyklu.. Więc nigdy nie miałam okazji nawet skorzystać.. Przy jednej i drugiej łykałam Castagnusa więc teraz też zaczęłam.. Ale bóle owolacyjne w tym miesiącu mam dość intestywne. Jak nigdy prawy jajnik się odezwał. Dziś akurat 14dc.Raczej nie powinien aż tak wpływać. A Ty nie chodzisz na monitoring?? Czy już ?
reklama
monnkej
Gorąco witam wszystkie nowe dziewczyny! Tyle postów, że ciężko się odkopać [emoji85] Jeśli chcecie być dodane do listy to napiszcie bezpośrednio do mnie, bo mogło mi coś umknąć. Za wszystkie trzymam kciuki z całego serca. I pamiętajcie... Październik jest Nasz [emoji256]
Podziel się: