reklama
Mam taką nadzieję. Ostatnio był 3,48.. Ale tym razem zrobię dodatkowo FT3 i Ft4..Oby jak najniższy wynik! Zazdroszczę Ci pazurków ja w mojej pracy nie mogę długich a hybryda się nie trzyma [emoji849]
Ja niestety nic nie widzę, nawet cienia.. Za testuj z rana..Widzę cienie, nie wiem czy widać na foto
monnkej
Fanka BB :)
Średnio widać kochana, najlepiej powtórz jutro stężenie hcg już będzie większe [emoji3590]Widzę cienie, nie wiem czy widać na foto
Ja niby jakiś cień dziś widziałam u siebie, ale moje podejście w tym miesiącu jest takie, że ja nawet nie dopuszczam że tej drugiej kreski za dzień, dwa czy cztery nie będzie. Więc czekam... Wiara czyni cuda [emoji64] poooozytywnie myślimy [emoji256]
Justi1234
A który to Twój cykl starań?Średnio widać kochana, najlepiej powtórz jutro stężenie hcg już będzie większe [emoji3590]
Ja niby jakiś cień dziś widziałam u siebie, ale moje podejście w tym miesiącu jest takie, że ja nawet nie dopuszczam że tej drugiej kreski za dzień, dwa czy cztery nie będzie. Więc czekam... Wiara czyni cuda [emoji64] poooozytywnie myślimy [emoji256]
monnkej
9 [emoji846]A który to Twój cykl starań?
monnkej
Warto zrobić cały pakiet tarczycowy to fakt ja zaczynałam z ponad 5 ale jakoś tabletkami zblisky do 2Mam taką nadzieję. Ostatnio był 3,48.. Ale tym razem zrobię dodatkowo FT3 i Ft4..
Oo, no to ładnie Ci zeszło.. Ja nigdy nie miałam problemów z TSH, w poprzedniej ciąży 2,5 było.. A teraz się trochę zdziwiłam że aż tyle jest.. Jutro się wszystko okaże, po południu będą wyniki.. Dodatkowo muszę zbadać jeszcze poziom żelaza, bo z nim też miałam problemy..Warto zrobić cały pakiet tarczycowy to fakt ja zaczynałam z ponad 5 ale jakoś tabletkami zblisky do 2
A jak długo lykaas tabletki??Warto zrobić cały pakiet tarczycowy to fakt ja zaczynałam z ponad 5 ale jakoś tabletkami zblisky do 2
reklama
monnkej
Ogólnie dowiedziałam się że mam problemy z tarczyca rok temu i tak do lutego łykałam tabsy i wtedy wyszło że już jest 2 a nie 5. Wcześniej nie sprawdzałam jaki jest poziom bo mieszkałam za granicą i średnio chciało mi sie latać po lekarzach tam.Oo, no to ładnie Ci zeszło.. Ja nigdy nie miałam problemów z TSH, w poprzedniej ciąży 2,5 było.. A teraz się trochę zdziwiłam że aż tyle jest.. Jutro się wszystko okaże, po południu będą wyniki.. Dodatkowo muszę zbadać jeszcze poziom żelaza, bo z nim też miałam problemy..
Podziel się: