reklama
Smerfetka94
Fanka BB :)
On chciał każdy dzień zacząć normalnie.I co pow że jak to wygląda z jego strony? Wyjaśnił swoje zachowanie?
Przytulasem, całusem przed wyjściem do pracy.
Ja za to chciałam najpierw wszystko wyjaśnic a później dopiero wrócic do normalności.
Mówił że dużo powiedział w nerwach i że tak nie myśli.
Wczoraj jak gdzieś wyszedł to załatwiał jakieś sprawy związane z nami ale jak powiedziałam że rozmawiałam z mamą o wyprowadzce to już nie chciał ciągnąć tematu
młoda1994
Rozumiem. I co już wszystko jest w porządku?On chciał każdy dzień zacząć normalnie.
Przytulasem, całusem przed wyjściem do pracy.
Ja za to chciałam najpierw wszystko wyjaśnic a później dopiero wrócic do normalności.
Mówił że dużo powiedział w nerwach i że tak nie myśli.
Wczoraj jak gdzieś wyszedł to załatwiał jakieś sprawy związane z nami ale jak powiedziałam że rozmawiałam z mamą o wyprowadzce to już nie chciał ciągnąć tematu
Smerfetka94
Okej, ale angel troche pojechała tekstem ze od roku szukam drugiej krechy a w ciąży nie byłam.Owszem i nikt nikomu nie broni i nie ma pretensji że wrzuca zdjęcia testów, gówna, czy śluzu na papierze.
To było moim zdaniem przegięcie
młoda1994
Wyraziła tylko swoje zdanie do którego ma w pełni prawo.Okej, ale angel troche pojechała tekstem ze od roku szukam drugiej krechy a w ciąży nie byłam.
To było moim zdaniem przegięcie
Dużo osób nie lubi szczerości tu na forum ale są dziewczyny które się nie kryją z nią tak jak np ja i inne dziewczyny. I moim zdaniem za prawdę nie powinno się obrażać albo inaczej za szczerość. To powinien być powód do dumy a nie do obrażania się. Wolałabyś żeby ktoś o tobie gadał za plecami czy powiedział ci w twarz co myśli? Ja wybrała bym to drugie.
coca
Ja wiem ze martwilyscie się. Ale myślę że sytuację mniej więcej wyjaśniłam pozniej.
Jakas tam sprzeczka jeszcze była.
Ale W. powiedział mi też jak to wygląda z jego strony.
Pisałam wczoraj że gadalam z mamą..
Wiem, czytałam, ze rozmawiałaś. Na czym w końcu stanęło?
coca
A ja mam taką.biegunke od soboty, że ledwie żyję i już nie wiem co mam brac na to ***** [emoji17] a w sobotę.mialam biegunkę.razem z okresem [emoji17] na szczescie okres się skończył. [emoji848][emoji19]
[emoji1787]
Smerfetka94
Nie obrażam się. Ale ona jest od niecałego miesiąca na forum.Wyraziła tylko swoje zdanie do którego ma w pełni prawo.
Dużo osób nie lubi szczerości tu na forum ale są dziewczyny które się nie kryją z nią tak jak np ja i inne dziewczyny. I moim zdaniem za prawdę nie powinno się obrażać albo inaczej za szczerość. To powinien być powód do dumy a nie do obrażania się. Wolałabyś żeby ktoś o tobie gadał za plecami czy powiedział ci w twarz co myśli? Ja wybrała bym to drugie.
Nie wiem że byłam w ciąży. Ze testy i beta wychodziły pozytywne..
Więc nie wiem dlaczego tak pisala
młoda1994
Ale to że jest krótko na forum nie oznacza że nie może wyrazić swojego zdania /opinii w danym temacie. Każda z nas zaczynała od pierwszych dni na forum.Nie obrażam się. Ale ona jest od niecałego miesiąca na forum.
Nie wiem że byłam w ciąży. Ze testy i beta wychodziły pozytywne..
Więc nie wiem dlaczego tak pisala
reklama
Podziel się: