reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
I co pow że jak to wygląda z jego strony? Wyjaśnił swoje zachowanie?
On chciał każdy dzień zacząć normalnie.
Przytulasem, całusem przed wyjściem do pracy.
Ja za to chciałam najpierw wszystko wyjaśnic a później dopiero wrócic do normalności.
Mówił że dużo powiedział w nerwach i że tak nie myśli.
Wczoraj jak gdzieś wyszedł to załatwiał jakieś sprawy związane z nami ale jak powiedziałam że rozmawiałam z mamą o wyprowadzce to już nie chciał ciągnąć tematu

On chciał każdy dzień zacząć normalnie.
Przytulasem, całusem przed wyjściem do pracy.
Ja za to chciałam najpierw wszystko wyjaśnic a później dopiero wrócic do normalności.
Mówił że dużo powiedział w nerwach i że tak nie myśli.
Wczoraj jak gdzieś wyszedł to załatwiał jakieś sprawy związane z nami ale jak powiedziałam że rozmawiałam z mamą o wyprowadzce to już nie chciał ciągnąć tematu
Rozumiem. I co już wszystko jest w porządku?

Okej, ale angel troche pojechała tekstem ze od roku szukam drugiej krechy a w ciąży nie byłam.
To było moim zdaniem przegięcie
Wyraziła tylko swoje zdanie do którego ma w pełni prawo.

Dużo osób nie lubi szczerości tu na forum ale są dziewczyny które się nie kryją z nią tak jak np ja i inne dziewczyny. I moim zdaniem za prawdę nie powinno się obrażać albo inaczej za szczerość. To powinien być powód do dumy a nie do obrażania się. Wolałabyś żeby ktoś o tobie gadał za plecami czy powiedział ci w twarz co myśli? Ja wybrała bym to drugie.

Wyraziła tylko swoje zdanie do którego ma w pełni prawo.

Dużo osób nie lubi szczerości tu na forum ale są dziewczyny które się nie kryją z nią tak jak np ja i inne dziewczyny. I moim zdaniem za prawdę nie powinno się obrażać albo inaczej za szczerość. To powinien być powód do dumy a nie do obrażania się. Wolałabyś żeby ktoś o tobie gadał za plecami czy powiedział ci w twarz co myśli? Ja wybrała bym to drugie.
Nie obrażam się. Ale ona jest od niecałego miesiąca na forum.
Nie wiem że byłam w ciąży. Ze testy i beta wychodziły pozytywne..
Więc nie wiem dlaczego tak pisala

Nie obrażam się. Ale ona jest od niecałego miesiąca na forum.
Nie wiem że byłam w ciąży. Ze testy i beta wychodziły pozytywne..
Więc nie wiem dlaczego tak pisala
Ale to że jest krótko na forum nie oznacza że nie może wyrazić swojego zdania /opinii w danym temacie. Każda z nas zaczynała od pierwszych dni na forum.

reklama
Do góry