Mecenasowa27
Fanka BB :)
nie przejmuj się, mam nadzieję że wszystko ułoży się po twojej myśli.Nie chce wiedzieć jak teraz po mnie jadą.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie przejmuj się, mam nadzieję że wszystko ułoży się po twojej myśli.Nie chce wiedzieć jak teraz po mnie jadą.....
Gdzie mamy po Tobie jechać? Myślisz, że my jakieś kółko anty Ty mamy? Jak widzę dziewczyny starają się zrozumieć. Testujesz w tym miesiącu od 26dc I ciągle masz blade kreski. Z tego co piszą dziewczyny jest tak od roku. Masz 5 letnia córkę ale piszesz, że rok temu w listopadzie byłaś w ciąży. Chcesz być w ciąży (widać po wpisach) ale piszesz, że nie śledzisz cyklu i się nie starasz. Więc myślę, że raczej dziewczyny starają się zrozumieć co się dzieje I jak sprawa wyglądaNie chce wiedzieć jak teraz po mnie jadą.....
Dziewczyny ze starej grupy wiedzą co i jak.Gdzie mamy po Tobie jechać? Myślisz, że my jakieś kółko anty Ty mamy? Jak widzę dziewczyny starają się zrozumieć. Testujesz w tym miesiącu od 26dc I ciągle masz blade kreski. Z tego co piszą dziewczyny jest tak od roku. Masz 5 letnia córkę ale piszesz, że rok temu w listopadzie byłaś w ciąży. Chcesz być w ciąży (widać po wpisach) ale piszesz, że nie śledzisz cyklu i się nie starasz. Więc myślę, że raczej dziewczyny starają się zrozumieć co się dzieje I jak sprawa wygląda
Nie przejmuje.nie przejmuj się, mam nadzieję że wszystko ułoży się po twojej myśli.
dziewczyny wspierają Cię na różnych grupach a Ty masz problem, że pytają? Nie będę czytać Twojej lekturki bo mnie ona nie interesuje. Staram się Ci wyjaśnić o co chodzi dziewczynom. Przestań naskakiwac na każdego, kto o coś zapyta lub napisze nie po Twojej myśliDziewczyny ze starej grupy wiedzą co i jak.
Po co mam tłumaczyć się komus kto na mnie najeżdża?
Mialam poronienia więc się nie starałam.
W zeszłym roku śledziłam cykl.
Nke wiem czego jeszcze nie rozumiesz
Miałam poczytać moją lekturke, jeszcze tego nie zrobiłaś??
Dużo by Ci to rozjaśniło
A sorry pomyliłam cie z innadziewczyny wspierają Cię na różnych grupach a Ty masz problem, że pytają? Nie będę czytać Twojej lekturki bo mnie ona nie interesuje. Staram się Ci wyjaśnić o co chodzi dziewczynom. Przestań naskakiwac na każdego, kto o coś zapyta lub napisze nie po Twojej myśli
No naskoczylas na mnie przed chwiląA sorry pomyliłam cie z inna
I jeszcze na nikogo nie naskoczylam.....
To nie byl naskok..No naskoczylas na mnie przed chwilą