reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Nie chce wiedzieć jak teraz po mnie jadą.....
Gdzie mamy po Tobie jechać? Myślisz, że my jakieś kółko anty Ty mamy? Jak widzę dziewczyny starają się zrozumieć. Testujesz w tym miesiącu od 26dc I ciągle masz blade kreski. Z tego co piszą dziewczyny jest tak od roku. Masz 5 letnia córkę ale piszesz, że rok temu w listopadzie byłaś w ciąży. Chcesz być w ciąży (widać po wpisach) ale piszesz, że nie śledzisz cyklu i się nie starasz. Więc myślę, że raczej dziewczyny starają się zrozumieć co się dzieje I jak sprawa wygląda 🤷‍♀️

Gdzie mamy po Tobie jechać? Myślisz, że my jakieś kółko anty Ty mamy? Jak widzę dziewczyny starają się zrozumieć. Testujesz w tym miesiącu od 26dc I ciągle masz blade kreski. Z tego co piszą dziewczyny jest tak od roku. Masz 5 letnia córkę ale piszesz, że rok temu w listopadzie byłaś w ciąży. Chcesz być w ciąży (widać po wpisach) ale piszesz, że nie śledzisz cyklu i się nie starasz. Więc myślę, że raczej dziewczyny starają się zrozumieć co się dzieje I jak sprawa wygląda 🤷‍♀️
Dziewczyny ze starej grupy wiedzą co i jak.
Po co mam tłumaczyć się komus kto na mnie najeżdża?
Mialam poronienia więc się nie starałam.
W zeszłym roku śledziłam cykl.
Nke wiem czego jeszcze nie rozumiesz
Miałam poczytać moją lekturke, jeszcze tego nie zrobiłaś??
Dużo by Ci to rozjaśniło

Dziewczyny ze starej grupy wiedzą co i jak.
Po co mam tłumaczyć się komus kto na mnie najeżdża?
Mialam poronienia więc się nie starałam.
W zeszłym roku śledziłam cykl.
Nke wiem czego jeszcze nie rozumiesz
Miałam poczytać moją lekturke, jeszcze tego nie zrobiłaś??
Dużo by Ci to rozjaśniło
dziewczyny wspierają Cię na różnych grupach a Ty masz problem, że pytają? Nie będę czytać Twojej lekturki bo mnie ona nie interesuje. Staram się Ci wyjaśnić o co chodzi dziewczynom. Przestań naskakiwac na każdego, kto o coś zapyta lub napisze nie po Twojej myśli

dziewczyny wspierają Cię na różnych grupach a Ty masz problem, że pytają? Nie będę czytać Twojej lekturki bo mnie ona nie interesuje. Staram się Ci wyjaśnić o co chodzi dziewczynom. Przestań naskakiwac na każdego, kto o coś zapyta lub napisze nie po Twojej myśli
A sorry pomyliłam cie z inna 😅
I jeszcze na nikogo nie naskoczylam.....

reklama
Do góry