HeraUnique
Fanka BB :)
To nie byl naskok..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie byl naskok..
Mambie pewnie o mnie chodziło że tak nie pisałam...
Ktoś inny coś tam skrobał
A czy ja kur..... napisałam że to smerfetka napisała. Wes się strać [emoji85]Tak. Nigdy w życiu tak nie napisałaś, tylko inna osoba.
Gdzie mamy po tobie jechać? Na każdym wątku na którym jesteś byś dostała powiadomienie że ktoś pisze o Tobie.Nie chce wiedzieć jak teraz po mnie jadą.....
Ja wiem ze martwilyscie się. Ale myślę że sytuację mniej więcej wyjaśniłam pozniej.Dajcie se w ryj i będzie po problemie [emoji16] tak po męsku [emoji16]
Smerfetka bardzo dużo opowiedziałas na staraczkach o sobie i wierz lub nie, ale sporo osób się martwiło o Twoja sytuacje, starało się pomoc, doradzić, przez jakaś chwile nie było rozmów staraczkowych tylko Twoja sprawa [emoji6] Stad wynika pewnie zainteresowanie Twoim losem, bo zrzuciłaś niemała bombę i zamilkłaś na dobra sprawę. Jak tam w ogóle sytuacja?
Oj matko... Na luzie też bierzecie niektóre posty.Gdzie mamy po tobie jechać? Na każdym wątku na którym jesteś byś dostała powiadomienie że ktoś pisze o Tobie.
I co pow że jak to wygląda z jego strony? Wyjaśnił swoje zachowanie?Ja wiem ze martwilyscie się. Ale myślę że sytuację mniej więcej wyjaśniłam pozniej.
Jakas tam sprzeczka jeszcze była.
Ale W. powiedział mi też jak to wygląda z jego strony.
Pisałam wczoraj że gadalam z mamą..
HmmTylko ze ja już się tego nie podejmuje haha ale pomysł rzuciłam
Owszem i nikt nikomu nie broni i nie ma pretensji że wrzuca zdjęcia testów, gówna, czy śluzu na papierze.Oj matko... Na luzie też bierzecie niektóre posty.
Kurde.
Tutaj żeby ktoś po kimś nie jechał to byłby cud..
To jest forum i każdy może wyrazić swoje zdanie, tak samo działa w drugą stronę każdy może wrzucać co chce