reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Dajcie se w ryj i będzie po problemie [emoji16] tak po męsku [emoji16]

Smerfetka bardzo dużo opowiedziałas na staraczkach o sobie i wierz lub nie, ale sporo osób się martwiło o Twoja sytuacje, starało się pomoc, doradzić, przez jakaś chwile nie było rozmów staraczkowych tylko Twoja sprawa [emoji6] Stad wynika pewnie zainteresowanie Twoim losem, bo zrzuciłaś niemała bombę i zamilkłaś na dobra sprawę. Jak tam w ogóle sytuacja?

Dajcie se w ryj i będzie po problemie [emoji16] tak po męsku [emoji16]

Smerfetka bardzo dużo opowiedziałas na staraczkach o sobie i wierz lub nie, ale sporo osób się martwiło o Twoja sytuacje, starało się pomoc, doradzić, przez jakaś chwile nie było rozmów staraczkowych tylko Twoja sprawa [emoji6] Stad wynika pewnie zainteresowanie Twoim losem, bo zrzuciłaś niemała bombę i zamilkłaś na dobra sprawę. Jak tam w ogóle sytuacja?
Ja wiem ze martwilyscie się. Ale myślę że sytuację mniej więcej wyjaśniłam pozniej.
Jakas tam sprzeczka jeszcze była.
Ale W. powiedział mi też jak to wygląda z jego strony.
Pisałam wczoraj że gadalam z mamą..

Gdzie mamy po tobie jechać? Na każdym wątku na którym jesteś byś dostała powiadomienie że ktoś pisze o Tobie.
Oj matko... Na luzie też bierzecie niektóre posty.
Kurde.
Tutaj żeby ktoś po kimś nie jechał to byłby cud..

To jest forum i każdy może wyrazić swoje zdanie, tak samo działa w drugą stronę każdy może wrzucać co chce

reklama
Oj matko... Na luzie też bierzecie niektóre posty.
Kurde.
Tutaj żeby ktoś po kimś nie jechał to byłby cud..

To jest forum i każdy może wyrazić swoje zdanie, tak samo działa w drugą stronę każdy może wrzucać co chce
Owszem i nikt nikomu nie broni i nie ma pretensji że wrzuca zdjęcia testów, gówna, czy śluzu na papierze.

Do góry