reklama
CzarnaMamba21
Fanka BB :)
Tak by było, gdyby inne mordy się nie wpierdzieliły
A wiecie co, ja mam nadzieje, ze @ jutro u mnie nie zawita i przez najbliższe 9 mieisecy również! [emoji23]
Wróćmy do tematow październikowych kreseczek!
Katia90
Trzymam kciuki!A wiecie co, ja mam nadzieje, ze @ jutro u mnie nie zawita i przez najbliższe 9 mieisecy również!
Wróćmy do tematow październikowych kreseczek!
Ty masz mordę.Tak by było, gdyby inne mordy się nie wpierdzieliły
CzarnaMamba21
Odpowiedź niczym z podstawowki typu '' chyba ty! ''
Dobranoc ci życzę.
Dobranoc ci życzę.
Ty masz mordę.
coca
Odpowiedź niczym z podstawowki typu '' chyba ty! ''
Dobranoc ci życzę.
Przepraszam, pozwolę sobie wtrącić, ale zaczepka była tego samego poziomu [emoji6]
Sorry bardzo jak ty masz mordę to super , ja mordy nie mam to co mam ci odpisać ? [emoji848]Odpowiedź niczym z podstawowki typu '' chyba ty! ''
Dobranoc ci życzę.
HeraUnique
Wyhamuj bo za bardzo się rozpędzasz... Ile Ty masz lat? 15? Żeby takimi tekstami rzucać? Sorry ale ja nie pozwolę żeby ktoś zupełnie anonimowy mnie obrażał!Tak by było, gdyby inne mordy się nie wpierdzieliły
CzarnaMamba21
Mnie to nie obchodziWyhamuj bo za bardzo się rozpędzasz... Ile Ty masz lat? 15? Żeby takimi tekstami rzucać? Sorry ale ja nie pozwolę żeby ktoś zupełnie anonimowy mnie obrażał!
Nie użalaj się już nad sobą
reklama
CzarnaMamba21
Żadna zaczepka, tu był spokój, a ja nie pozwolę, żeby dziewczyny które tu były odeszły z powodu gownoburzy jaka się zrobiła.
Niech sobie czytają, ale niech nie wjeżdżają tutaj z buta, jak się nie odzywaja. Cisza, cisza i nagle jeb. Dlaczego się wcześniej nie odzywała? Po to by poczekać i wpierdzielic szpilkę?
Najpierw jedna, wystarczy, ale nie 4, no bez jaj. To jest dorosłe?
Niech sobie czytają, ale niech nie wjeżdżają tutaj z buta, jak się nie odzywaja. Cisza, cisza i nagle jeb. Dlaczego się wcześniej nie odzywała? Po to by poczekać i wpierdzielic szpilkę?
Najpierw jedna, wystarczy, ale nie 4, no bez jaj. To jest dorosłe?
Przepraszam, pozwolę sobie wtrącić, ale zaczepka była tego samego poziomu [emoji6]
Podziel się: