reklama
Smerfetka94
Fanka BB :)
Nudzi się może komuśWiem wiem przecież o Tobie kochana nie mówię. Po prostu to jest niepotrzebne. Nie wiem kto co ma na celu...
Smerfetka94
FajnieChociaż wpadłam na pomysł że można założyć grupę na fb, gdzie nie każdy będzie mógł napisać i będzie weryfikacja co byśmy mogły się odnaleźć,te wszystkie które były tu od początku
Justi1234
Powodzenia, trzymam kciukiCześć dziewczyny!
Dołączę do Was i może trochę zmienię temat
Testuje 26.10.
To mój drugi cykl starań i w przeciwieństwie do pierwszego wykorzystałam go na maksa oby się udało!
Mam 30 lat i staram się o pierwsze dziecko
Trzymam kciuki za Wasze 2 kreseczki
monnkej
Tylko ze ja już się tego nie podejmuje haha ale pomysł rzuciłamFajnie
Dajcie dziewczyny spokój. Serio, co wam przeszkadza, że dziewczyna lubi testować? Zaraz zobaczycie swoje 2kreski I stąd znikniecie, ja trzymam kciuki na nas wszystkie, nie ma co wprowadzać niemiłej atmosfery nawet jeśli dziewczyna trochę się nakręca to co? To jej życie, jej testy. Ja za 2 dni robię 1szy test I nie chce się przebijać z dwoma kreskami przez gownoburze. Forum jest żeby się wzajemnie wspierać i cieszyć a nie żeby znaleźć sobie ofiarę i na nią ponajezdzac...
Kamila2118
Zaciekawiona BB
Powodzenia! Trzymam kciukiCześć dziewczyny!
Testuje 26.10.
To mój drugi cykl starań i w przeciwieństwie do pierwszego wykorzystałam go na maksa oby się udało!
Smerfetka94
Nie chce wiedzieć jak teraz po mnie jadą.....
Mecenasowa27
Chyba co niektóre laski w poniedziałek wstaly lewa noga i za cel dnia postawiły sobie robienie gownoburzy :/
reklama
Mecenasowa27
super, trzymam kciuki aby cykl był ostatnim w staraniach my nasze pierwsze maleństwo też w 2 cyklu trafiliśmy, a teraz już 3 cykl starań i cisza. Zobaczymy jak długo to potrwaCześć dziewczyny!
Testuje 26.10.
Podziel się: