reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Dajcie dziewczyny spokój. Serio, co wam przeszkadza, że dziewczyna lubi testować? Zaraz zobaczycie swoje 2kreski I stąd znikniecie, ja trzymam kciuki na nas wszystkie, nie ma co wprowadzać niemiłej atmosfery nawet jeśli dziewczyna trochę się nakręca to co? To jej życie, jej testy. Ja za 2 dni robię 1szy test I nie chce się przebijać z dwoma kreskami przez gownoburze. Forum jest żeby się wzajemnie wspierać i cieszyć a nie żeby znaleźć sobie ofiarę i na nią ponajezdzac...

reklama
Cześć dziewczyny!
Dołączę do Was i może trochę zmienię temat :)
Testuje 26.10.
To mój drugi cykl starań i w przeciwieństwie do pierwszego wykorzystałam go na maksa :) oby się udało! :)
Mam 30 lat i staram się o pierwsze dziecko :)
Trzymam kciuki za Wasze 2 kreseczki 😊
super, trzymam kciuki aby cykl był ostatnim w staraniach:) my nasze pierwsze maleństwo też w 2 cyklu trafiliśmy, a teraz już 3 cykl starań i cisza. Zobaczymy jak długo to potrwa :)

Do góry