reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Zreszta jeśli nie znasz mojej historii i nie wiesz ze mam już za sobą ciążę z takich kresek to albo nie komentuj niemiło albo przeczytaj wszystkie moje posty

A czy tylko ja jedna robię testy, mi jednej wychodzą cienie i nie ma ciąży??
Pełno jest takich dziewczyn.
Więc nie pisz mi że jest cos ze mną nie tak.
Ale dziewczyny robią np jak ja kilka dni przed okresem i później beta i albo czekanie na okres albo wywoływanie okresu a nie testowanie w nieskończoność. Bo to dziwne troszkę.

Jeśli myślisz że to ciąża to zrób bete. Jeśli nie ciąża idź do lekarza by wywołał okres. A nie czekasz w nieskończoność.

A czy tylko ja jedna robię testy, mi jednej wychodzą cienie i nie ma ciąży??
Pełno jest takich dziewczyn.
Więc nie pisz mi że jest cos ze mną nie tak.
Ale tylko ty jedyna doszukujesz się czegoś w niczym.
Testujesz już rok czasu i co miesiąc wmawiasz sobie , że są kreski - ciążę a tak na prawdę ich - jej nie ma.
Polecam odpocząć trochę od forum od testowania - masz problemy ze swoim facetem to wziąść i naprawiać to co się psuje , poświęcić może więcej czasu córce, ochłonąć i wrócić silniejsza.

Ale dziewczyny robią np jak ja kilka dni przed okresem i później beta i albo czekanie na okres albo wywoływanie okresu a nie testowanie w nieskończoność. Bo to dziwne troszkę.
Dlaczego dziwne?
Pisałam nie raz że lubię testowac i tego chyba mi nikt nie zabroni.
Założę się że jest pełno takich dziewczyn tylko po prostu nie wrzucają testów w neta.
Kurcze jak komus przeszkadza to niech ominie post 🙂

Wiele dziewczyn mnie tutaj namawiało żeby ponownie zrobić test, wrzucić choćby ten cień..
Więc widać że nie tylko ja tak robie

Ale tylko ty jedyna doszukujesz się czegoś w niczym.
Testujesz już rok czasu i co miesiąc wmawiasz sobie , że są kreski - ciążę a tak na prawdę ich - jej nie ma.
Polecam odpocząć trochę od forum od testowania - masz problemy ze swoim facetem to wziąść i naprawiać to co się psuje , poświęcić może więcej czasu córce, ochłonąć i wrócić silniejsza.
Słucham?
Rok wmawiam sobie ciążę i kreski.??
Mam Ci podesłać usg z listopada zeszłego roku i mojej urojonej ciazy?? 😅😅
Mogę Ci też pokazać testy i betę z następnych miesięcy na początku tego roku.
Kurde laski.....

Hehe dzięki [emoji846]
U mnie też posypało się w związku wiec nie wiem jakby to było gdyby byly te dwie krechy.
Dziewczyny kazaly mi się modlić żeby wyszła jedna..
Na razie nic nie wskazuje żeby okres przyszedł.
Zastanawia mnie tylko ten coraz mocniejszy ból sutkow..
Sutki też cię już rok bolą?
Screenshot_20201012-182511.jpg

reklama
Do góry