reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Ciekawe. My idziemy do invimedu 19.10 ale to już będzie pewnie kilka dni po owu. Wlasnie się dziwiłam, że nie raz po Ovitrelle mi nie pękają. A Ty jak bierzesz te dwa zastrzyki to jeden za drugim czy w jakimś odstępie czasowym?? I co to jest Fostimon??
Jeden za drugim odrazu. Fostimon to zastrzyki z gonatropin,jak nie dziala letrozol to dalszym krokiem sa gonatropiny. Uzywa sie go do in vitro ale w wiekszych dawkach. Ja do invimedu chodze od czerwca i pomimo ze nic sie jeszcze nie wykluło to jestem zadowolona :-)

To teraz życzę, zdrowej dzidzi i spokojnego, bezproblemowego okresu 9 miesięcy noszenia pod serduszkiem 😍 trzymaj kciuki za mnie ( bo to juz 8 cykl staran) i prześlij ciężarne fluidy 😅
Oj tak te bezproblemowe 9 miesiacy przyjmuje z otwartymi ramionami 🤗😁 moje dwie wczesniejsze ciaze w pierwszym trymestrze nie nalezaly do spokojnych mialam wymioty i mdlosci takie ze szok wiec teraz mogłoby byc troszku spokojniej 🤣 Przesyłam ogrom ciezarnych fluidow !🌬 ♀️♂️🤗🤗🤗🧚‍♀️💥🤰 trzymam mocno kciuki ✊💖🧸

Dziewczyny pytanko mam do was :-) czy wy macie bolesne owulacje? Niewiem czy to przez te 4 pecherzyki ale czuje jakby ktos bolesnie mnie tam nadmuchał helem ;-) musialam wziasc Apap bo nie wytrzymam. We wczesniejszych cyklach z jednym pecherzykiem nic nie czulam a jesli cos to nic szczegolnego.

reklama
Do góry