Bluey.An
Fanka BB :)
Super ❤ który to cykl starań?Hej kochane! Przedstawiam wam moje testowanie.. strumieniowy byl robiony 6.10 czyli 4 dni przed @, nastepny 7.10 i dzis 10.10 w dniu spodziewanej @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super ❤ który to cykl starań?Hej kochane! Przedstawiam wam moje testowanie.. strumieniowy byl robiony 6.10 czyli 4 dni przed @, nastepny 7.10 i dzis 10.10 w dniu spodziewanej @
Wedlug moich testow owulacyjnych rzut lh mialam w 16 i 17 dniu cyklu, tj. 25.09 i 26.09 a pierwszy test robiłam 6.10 czyli 10 dni po wyrzucie lh. Cykle mam srednio 30 dniowe moj @ trwa 6 dni.Super! Ile dni po owu pierwszy? Długie masz cykle?
Super ❤ który to cykl starań?
[/QUOT
W piatym cyklu się udalo
Gratulacje! Spokojnych 9 miesięcyHej kochane! Przedstawiam wam moje testowanie.. strumieniowy byl robiony 6.10 czyli 4 dni przed @, nastepny 7.10 i dzis 10.10 w dniu spodziewanej @
Jeden za drugim odrazu. Fostimon to zastrzyki z gonatropin,jak nie dziala letrozol to dalszym krokiem sa gonatropiny. Uzywa sie go do in vitro ale w wiekszych dawkach. Ja do invimedu chodze od czerwca i pomimo ze nic sie jeszcze nie wykluło to jestem zadowolona :-)Ciekawe. My idziemy do invimedu 19.10 ale to już będzie pewnie kilka dni po owu. Wlasnie się dziwiłam, że nie raz po Ovitrelle mi nie pękają. A Ty jak bierzesz te dwa zastrzyki to jeden za drugim czy w jakimś odstępie czasowym?? I co to jest Fostimon??
Oj tak te bezproblemowe 9 miesiacy przyjmuje z otwartymi ramionami moje dwie wczesniejsze ciaze w pierwszym trymestrze nie nalezaly do spokojnych mialam wymioty i mdlosci takie ze szok wiec teraz mogłoby byc troszku spokojniej Przesyłam ogrom ciezarnych fluidow !🌬 trzymam mocno kciukiTo teraz życzę, zdrowej dzidzi i spokojnego, bezproblemowego okresu 9 miesięcy noszenia pod serduszkiem trzymaj kciuki za mnie ( bo to juz 8 cykl staran) i prześlij ciężarne fluidy
Gratulacje! Spokojnych 9 miesięcy
Dawaj jedenHej kochane! Przedstawiam wam moje testowanie.. strumieniowy byl robiony 6.10 czyli 4 dni przed @, nastepny 7.10 i dzis 10.10 w dniu spodziewanej @