reklama
Harley
Aktywna w BB
Clear Blue dużo poleca ale jeśli to wczesna to Pink bo jest najczulszyDziewczyny powiedzcie mi jakiej marki testy kupujecie? Dzisiaj jestem przeterminowana max jutro i chciałabym kupić dziś w aptece test i zrobić a nie zwykłym paskiem- jakoś do nich przekonana za bardzo nie jestem
CzarnaMamba21
Fanka BB :)
Weź idź na betę. Znam 2 koleżanki, które niby w ciąży nie były, bo na teście noc nie pokazywało do 5 tc a później beta pokazała że jednak są. Nie wiem jakim cudem
U mnie nasilił się ból sutkow.
Boli nawet jak bluzka mnie ociera.
Dzisiaj 36dc.......
CzarnaMamba21
Facelle strumieniowy. Nie ma tam kreski testowej
Dziewczyny powiedzcie mi jakiej marki testy kupujecie? Dzisiaj jestem przeterminowana max jutro i chciałabym kupić dziś w aptece test i zrobić a nie zwykłym paskiem- jakoś do nich przekonana za bardzo nie jestem
Smerfetka94
Dzisiaj już nie zdążęWeź idź na betę. Znam 2 koleżanki, które niby w ciąży nie były, bo na teście noc nie pokazywało do 5 tc a później beta pokazała że jednak są. Nie wiem jakim cudem
Może kupię jeszcze test i jutro sprobuje zrobić.
Dziwj mnie ten ból bo przed @ aż tak bardzo nie czułam
monnkej
Facelle strumieniowyDziewczyny powiedzcie mi jakiej marki testy kupujecie? Dzisiaj jestem przeterminowana max jutro i chciałabym kupić dziś w aptece test i zrobić a nie zwykłym paskiem- jakoś do nich przekonana za bardzo nie jestem
M
M1a2gda
Gość
Z Poznania a Ty?A skąd jesteś??
Mecenasowa27
hej to tak jak i ja,3cs i @ powinna przyjście 15 albo może 16 bo ostatnio przyszła dzień wcześniej więc myślę że najwcześniej przyjdzie tego 15 i właśnie też czuje że niestety ale przyjdzieHej, hej, czytam Was już od kilku dni, przeczytałam wszystkie Wasze posty, to może i ja dołączę. Ja będę testować najwcześniej 14.10/15.10, jeżeli @ się nie pojawi, chociaż czuje, że niestety się pojawi u nas 3cs. Mocno trzymam kciuki za Was wszystkie!
piękne kreseczki, super gratulacjeHej kochane! Przedstawiam wam moje testowanie.. strumieniowy byl robiony 6.10 czyli 4 dni przed @, nastepny 7.10 i dzis 10.10 w dniu spodziewanej @
Mimi94
Ja też do jakiego lekarza w invimedzie chodzisz??Z Poznania a Ty?
reklama
M
M1a2gda
Gość
Do dr. Kuśnierczak. Na pierwszej wizycie mialam swieze wyniki hormonalne robione na Polnej i bylam po hsg,odrazu potwierdzila diagnoze Pcos,ladnie wyregulowala mi miesiaczki i owulacja tez jest co miesiac. Wczesniej na Nfz wszystko szlo jak krew z nosa i zadnych konkretow. No i robilismy przed wizyta badanie nasienia zeby miec juz to wszystko na pierwszej wizycie nieplodnosciowej. Na drugiej wizycie juz zaplanowala nam cale leczenie wiec przynajmiej dzieki niej wiemy na czym stoimy. A ty do kogo idziesz?wiem ze faceci tez sa bardzo kompetentni tam z ginekologow :-)Ja też do jakiego lekarza w invimedzie chodzisz??
Podziel się: