ja już się nauczyłam żyć z tym bólem i o ile mnie nie ciągnie za bardzo a grudy nie sa widoczne golym okiem tylko wyczuwalne przy ściśnięciu to nie mecze małego aby to ściągał jak biedaczek nie ma sil ani ochoty w ten sposób być karmiony bo nie znosi tej pozycji
reklama
ruda1991
Fanka BB :)
Dziewczyny Wy wszystkie robilyscie cytologie po porodzie? Mi moj nie zlecil...
Na odparzenia nam lekarka poleciła tormentalum i zadzialalo błyskawicznie. Moja Mala ma odparzenia po wszystkim poza pampersami premium a to tanio nie wychodzi
Na odparzenia nam lekarka poleciła tormentalum i zadzialalo błyskawicznie. Moja Mala ma odparzenia po wszystkim poza pampersami premium a to tanio nie wychodzi
ruda1991
Mom to be ja robilam chociaz wiem ze zalecają rpbic dopiero pół roku po porodzie.
Stałe pokarmy bede wprowadzac po 6 miesiącu
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Stałe pokarmy bede wprowadzac po 6 miesiącu
ruda1991
Mom tak karmię. Według tych nowych wytycznych dziecia na mm tez powinno sie wprowadzac pokarmy stałe po 6 miesiacu. Ale zrobisz jak będziesz chciała. Jeszcze dwa lata temu dawalo sie po 4
Wiktorka88 O
Mom ja tez mam zleconą cytologie. Ruda ma racje stałe pokarmy mozna wprowadzac po 6 mcu ja też czekam
ja czekam ze stalymi pokarmami, do puki karmie piersia nic innego nie wprowadzam jesli musialabym skonczyc w 4 5 mc to jakas dynie albo ziemniaczka lub marchewke bede dawac no i oczywiscie jabluszko podam :0
co do cytologi to mi nie zlecono natomiast ja wciąż czuje przy większym wysiłku ból
co do cytologi to mi nie zlecono natomiast ja wciąż czuje przy większym wysiłku ból
reklama
Torunianka93
Hej dziewczyny! Jestem tu nowa. Mój synek urodził się także w październiku. Ile ściągacie pokarmu z piersi?obawiam się że mam za mało. Wpierw je pierś potem przy niej zasypiam gdy zmieniam na druga znów je.