reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Zamówiłam katarek. Maluszka strasznie męczy ten katar...ale osłuchowo na szczęście czysto. U nas powietrze takie w miare ok...ale i tak musimy siedzieć w domu...

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

A u nas dzisiaj +10 ! Ale deszcz pada i tez siedzimy w domu

Ja tez mam katarek ale jeszcze nie używaliśmy i przyznam troche sie boje ten odkurzacz mnie przeraża

Dziewczyny a jak tam wasze maluchy?ja wczoraj tak ogladalam zdjecia kurcze ale moja mala sie zmienila jak by nie to dziecko chodzi o wyglad zmiana ogromna.do tego zachowanie teraz juz taka fajna mozna pozaczepiac pobawic sie.oczywiscie zaczepki odwzajemnione usmiechem od ucha do ucha.

Zamówiłam katarek. Maluszka strasznie męczy ten katar...ale osłuchowo na szczęście czysto. U nas powietrze takie w miare ok...ale i tak musimy siedzieć w domu...

Inka a dlaczego musisz siedzieć w domu? Przez katar????
Mi pediatra wręcz kazała wychodzić z małym,:-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Inka a dlaczego musisz siedzieć w domu? Przez katar????
Mi pediatra wręcz kazała wychodzić z małym,:-)

A mi dzis powiedziała lekarka żebyśmy przez kilka dni nie wychodzili na dwór. Nie wiem czy to przez to że ten katar ma taki gesty i mocny ze aż mu oczka łzawią... Mój też się bardzo zmienił, tak zmęrzniał [emoji23] guga sobie i uwielbia jak robię mu kosikosi łapki i ma takie gilkotki że aż płacze ze śmiechu.

reklama
Ja kurcze nie wychodziłam tydzień i było tak samo jak nie gorzej.. Zaczęłam wychodzić i było nawet lepiej bo ładniej oddychał...a teraz 3 dni nie było spaceru i kurcze znowu gorzej...
Ale wiadomo słychać trzeba swojego lekarza :-)
Mi powiedziała, że jeżeli dziecko nie ma gorączki i nie ma kaszlu to mogę do -7 wychodzić, z tym ze na godzinę :-)

Do góry