reklama
Daj znać jak się będzie sprawował. Ja z katarka jestem zadowolona ale w.nocy mnie ten odkurzacz rozbudza
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
z tego względu o którym pisze Kami ( odkurzacz kłopotliwa sprawa)ja wybrałam nosefride zamiast katarka do tego jest w pakiecie woda morska. nigdy jeszcze żadnego gludka nie wciągnęłam do buzi bo musiałabym mieć ciąg jak odkurzacz aby przez 10 cm rurke plus gabczasty flterek plus rurka cos wezsac
Dzieki dziewczyny ! Chyba zamowie ten katarek ale Aria daj znac jak Twoje cudo sie sprawdzi bo odkurzacz w nocy to kiepski pomysl...starsza siostra i pies beda przy nas w 3 sekundy [emoji6] dzis ide z mlodym do lekarza ...
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
gosiaistas
Początkująca w BB
U nas tylko Katarek! od fridy sama się zarazilam, a mały dostał zapalenia ucha od wydzieliny która splywała głębiej. Żaluje tylko, że się tak późno przekonałam!
Wiol86
Fanka BB :)
Mnie opcja odciągania odkurzaczem jakoś tak przeraża, mimo że wiem, że to bezpieczne. Z drugiej strony wyciągając Fridą można się nieźle namęczyć i wkurzyć siebie i dziecko.
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
Mnie tez katarek przerazal jak uslyszalam ze cos takiego istnieje.ale jak moj maluszek dostal kataru a zwykla gruszka nie bylam w stanie odciagnac zakupilam katarek.rewelacja bo dokladnie odciaga a silla ssaca jest redukowana.fakt minus to nocne urzywanie ale nam sie zdazylo 2razy w nocy uzyc jak malutka miala mocno nosek zapchany no i nikogo nie obudzilisny ,ale to tez zalezy od glosnosci odkurzacza.