reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja kurcze nie wychodziłam tydzień i było tak samo jak nie gorzej.. Zaczęłam wychodzić i było nawet lepiej bo ładniej oddychał...a teraz 3 dni nie było spaceru i kurcze znowu gorzej...
Ale wiadomo słychać trzeba swojego lekarza :-)
Mi powiedziała, że jeżeli dziecko nie ma gorączki i nie ma kaszlu to mogę do -7 wychodzić, z tym ze na godzinę :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój kaszle dodatkowo niestety.....

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W takim mrozie aż godzinę kurczę to trzymiesięczne dzieci ja chyba bym nie ryzykowała aby przy ☃-7 aż godzinę spacerować

A no to pewnie dlatego :-)
A kaszel mówiła czy jest od tego, że z nosa leci wydzielina czy tak niestety sam z siebie?
Bo u nas katar jest winy, że mały trochę kaszle :-(
A możesz mi napisać co Wam zapisała?

No powiem Wam że dziś na mojego męża krzyczałam bo miał być krótki spacer a nie było ich z 45 minut i tak całą kark, ręce, nóżki ciepłe ale poliki i nosek jak lody... Było -7...

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

A no to pewnie dlatego :-)
A kaszel mówiła czy jest od tego, że z nosa leci wydzielina czy tak niestety sam z siebie?
Bo u nas katar jest winy, że mały trochę kaszle :-(
A możesz mi napisać co Wam zapisała?

Kaszel chyba od kataru bo osluchowo czysty, a stosuje nasivin soft, masc majrankowa, odciaganie,wode morska i to na tyle....

A realnie pomaga? Czy też jak u nas średnio na jeża?

Jurucz u nas mały często ma zimną twarz jak jest na dworze zimno, grunt, że to co ważne czyli kark był ciepły[emoji16] znaczy, że nie zamarzł[emoji16]. Aczkolwiek facet powinien jednak być tyle ile mówiłaś bo jednak matka wie lepiej co i jak dla dziecka niż faceci[emoji6]

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Cos tam pomaga. Duzo go nosze w pionie choc plecy mi juz wysiadaja bo to niezly kloc jest [emoji6] my uwielbiamy spacery ale poczekamy az katar minie.

reklama
To tak jak u mnie a do tego płacze ciagle i tylko na rączkach chciałby byc, a przy karmieniu dramat. Widzę ze jest głodny ale strasznie sie szarpie i tak id paru dni juz, wydaje mi sie ze to przez jego ulewanie. Myslalam ze moje mleko mu nie smakuje ale z mm to samo. Jutro wezne go do lekarz ale co moga dac takiemu maluszkowi

Do góry