reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Co za dzien dzis a jutro jeszcze gorszy niewiem jak mam gotowac itd bedac w domu sama z malym juz to jutro widze.
Moj to nie polezy dobrych 5 min na brzuchu krzyk jak niewiem wtedy on sie poddaje i nie podnosi glowki to ja go juz podnosze do gory nie moge zniesc krzyku:(
Tekila tez bym sie martwila ale dobrze ze jadl maly,moze potrzebowal oslabiony dzis tak pospac tak jak my jak chorzy jestesmy.

Ogolnie staram się oszczędzać pieniądze bo przy trojce jest na.co wydawać.. ale walę pakowanie prezentów.. nie mam ani siły ani czasu.. jutro.kupię same.torebki... a nic nie gotuję na.święta wiec nie wiem jak to robicie..

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A u mnie karuzelka już nad łóżeczkiem bez pakowania jak młody będzie marudny to wigilie spędzę na karmieniu bo ten mój terrorysta i 30 minut może tak sobie ciumkac potem trzeba odbić chwila dzemki w łóżeczku i od początku

Tekila jak moj maly mial wirusa to tez duzo spal. Zdrowka ! Kamila ja chyba tez wpakuje wszystkie prezenty w torebki...zaczelam czytac ksiazke o zywieniu dzieci i metodzie blw...poki co wydaje sie sensowna [emoji5]

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, generalnie o 21 jak mu podałam nurofen to mi zwymiotował po chwili dość mocno :-( wiec daliśmy drugi raz.. Ok 1 się obudził i miał 38,4 :-( ale chyba za mocno go okryłam, wzięłam położyłam go na sobie i zasnął i teraz ma 37,7.. Jeszcze miał w nosku wydzielinę i nie mogłam jej odciągnąć i zaczął strasznie płakać :-( teraz tez śpi na mnie i chyba chwilowo spadła jeszcze ciut temperatura..
Kurcze jak do wigilii tak będzie to nie wiem.. Mamy na spędzać u nas z moimi rodzicami, babcia ciocia i wujem..ale tata tez coś dzwonił, że średnio się czuje...
Najgorzej jak się okaże, że pierwsze świata będziemy spędzać sami :-( a ja nic kompletnie nie robie na święta bo rodzice mnie w tym roku mieli całkiem wyręczyć... I w lodówce tyle o ile a mąż też chory i w ogóle do dupy....

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

My spędzamy z rodziną męża w tym roku. Miał być brat męża z trzema corkami. Moja starsza nie mogła się doczekac. A wyszło,że będziemy tylko my i tesciowie i jakos tak nie czuję ich magii.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry