reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Wiktorka a to największy pożeracz tlenu, nasz 'synus" kochany wieczny trzylatek
baltazar.jpg

ja wczoraj pozarlam pol paczki rodzynek w czekoladzie narazie bez problemu kupa byla

ale kawy nie tykam pije tylko inke, do tego "odkamieniacza" coli nigdy mnie nie ciagnelo

Załączniki

• baltazar.jpg
    baltazar.jpg
    187,5 KB · Wyświetleń: 267
reklama
Patrish, to chłopak? Jak reaguje na maleństwo? Mój nadal się nie może przełamać - jak Julka leży grzecznie to podchodzi, zagląda, wącha, ale jak tylko krzyknie, lub pacnie go rączką to pieseł ucieka. Co ciekawe jak wychodzę z domu z samą Julką i wracamy to pierwsze co zagląda do fotelika czy mała cała i zdrowa, jak ona płacze to on chce wyć (ale nie pozwalam), a i tak ma dystans do niej.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja gazowanych napoi nigdy nie lubiłam też :) patrish ja to myślałam, że macie wielkiego psa!
Zamówiłam chustę kołowa ale używana. Życiowa poradź jak wiązać

Ostatnia edycja:
Jak młoda płacze to koty miauczą, chodzą za mną.
jak młoda miała kolki i płakała a ja ją nosiłam tosię raz mi sie na mogi rzucily chyba myslaly, że krzywde jej robie. Chociaz przyznam, że same rzadko do niej podchodzą. Jak karmię to kładą sie na nogach i jeden śpi z nią w łóżeczku co mnoe cieszy bo nie ma jak kolderki na siebie naciągnąć :p

Fajny pieseł ;-) my musimy zrobić zapoznanie z psem rodziców.. Jedyne co się boje, że Shatni na długie uszy (spaniel) i trzeba będzie uważać, żeby mały nagle ich nie chwycił w swoje imadełka ;-)

Współczuję Wam, że nie możecie jeść wszystkiego.. Ja tam wcinam i czekoladę, kawę dwa razy dziennie, orzechy... No wszystko co zwykle jadłam i póki co nic mu nie jest.
Jak miał kolki to mi pediatra kazała wszystko odstawić ale się uparłam, że pokarm nie jest z treści żoładka i jadłam dalej dając te krople i przeszło ;-)

Mąż mnie właśnie wyzwał, że jak Bo śpi to mam usiąść i odpocząć.. Ale kurcze w domu samo się nie zrobi...

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiola mój pies tez się nie może przełamać. Zazwyczaj nie wchodzi do tego pokoju w którym jest mała. Nie szczeka ani nie wyje, ale trzyma się ma dystans.
Wiktorka tylko pozazdrościć takich relacji :)

Dziewczyny moja ma katar. Co robić? Co polecacie?

Wiktoria, a jak to jest z nosidłem względem rehabilitacji? Chyba trzeba zaczekać, aż się wszystko unormuje, bo przecież niby nosić w pionie nie można?
Też mi się strasznie nosidła Tula podobają, są piękne i dużo dobrego o nich słyszałam, chociaż ceny odstraszają. Jakie wybrałaś?

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak, tak Tula musi poczekać. Co prawda u nas rehabilitacji na razie nie ma tylko korekcja leżenia, mimo to są to nosidla dla dzieci siedzacych. Wybralam z szare z balonikiem. A co do noszenia to my dostalismy pozwolenie, a nawet zalecenie noszenia w pionie byle by nóżki byly w dobrej pozycji i plecki lekko zaokraglone. Na chwile obecną kupilam chuste kolkowa, długa za dlugo sie wiąże.

Do góry