reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Hej u nad tez rehabilitantka mówiła, że dopiero w 3 ms można coś zacząć robić :-) albo samo minie ;-)

My byliśmy u lekarza i ma 37,5 w domu było 37,7..
Z łaski nas przyjęła i kazała dać nurofen bo niby od nas mógł coś chwycić.
Dam mu bo dziewczyny on mi od rana cały czas śpi?!

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiol niby tak, ale to takie wiesz dziwne jest :-( mam nadzieje, ze to pomoże ten lek i sen i cyc i jutro będzie dobrze...
Najbardziej się boje u takiego maleństwa wysokiej temperatury

Wiola ty caly czas sie z Julką silujesz?
Ja moja teraz położyłam, ulozylam raczki a ona zaczela gadać smiac sie. puscilam raczki i one zostały w prawidlowej pozycji. Rano sie silowala, a teraz poddala mi sie, do ten o wytrzymala tak dobre 15 minut

Wiktoria, u nas nie ma żadnego przełomu, chociaż niunia jakby mniej się wkurza. Jak często ćwiczycie? Bo my przy każdym przewijaniu. Najwygodniej mi na przewijaku właśnie ją układać.
Tekila, nie mam pojęcia, ale jak ja się gorzej czuję to potrafię przespać cały dzień. Dałaś mu coś przeciwgorączkowego? To może działać też usypiająco.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiola cwiczymy kilka razy dziennie dzis z 6,7 razy. Raz sie uda 15 minut, a raz 2. Raczej daje sie skorygowac i potrafi zostac pozniej w tej pozycji, chyba że jest bardzo zmeczona to wtedy wraca do swojej. Ja rozkladam koc na ziemi i klade sie na przecowko jej, lezymy twarzą w twarz.

reklama
Tak nurofen kazała dać lekarka.. Ale wreszcie się obudził!! Spał od 10 rano!! Jadł przez sen..
Kurcze mam nadzieje, ze nic będzie ok i jutro będzie po...

Do góry