reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dziewczyny ale serio macie już foteliki za małe??
Przecież one są do roku lub iluś tam kg... A wkładki wyjęte? Bo raczej zanim dziecko nie siedzi samo to i tak chyba innego mieć nie można?

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mała będzie ubrana w taką sukieneczke :)

Załączniki

• 20161126_144721-1.jpg
    20161126_144721-1.jpg
    743,1 KB · Wyświetleń: 68
Moja chyba uważa sie juz za dorosłą bo dziś pospala łącznie chyba z 2h a ja padam.
Czy ktoras miała nosidlo babybjorn one ? chce kupić, ale chętnie poznam opinie

Czesc dziewczyny, czy mogę dołączyć do Was? Na samym początku ciąży zaczęłam pisać ale z uwagi na b.trudną i problemową ciąże szybko przestalam. Co do chust to my się nosimy w elastycznej i jak dla nas jest super. A zamówiłam już nosidło Tula ale to do użytku dopiero za kilka miesiecy będzie.

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to możemy sobie przybić piątkę, moja też może spała łącznie ze 2 godziny, teraz dopiero zasnęła a to i tak przy pomocy suszarki... Ja też się czaję na Tule i powoli sobie na nią odkładam akurat może uzbieram jak dziewczynce stuknie pół roczku :D Na święta też mamy sukienkę świąteczną, już nie mogę się doczekać żeby małą ubrać, sama pewnie jak zwykle pójdę w pierwszej lepszej bluzce i spodniach bo od urodzenia małej wole skupić się jakoś na tym w co ją ubiorę :D

Do góry