reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Super Wiktorka że się obudziła może rzeczywiście była zmeczona po tych ciągłych kolkach. Moja w dzień spokojna teraz ale za to wieczorem spać nie może nie wiem czemu nic ją nie boli a marudzi strasznie...

reklama
Patka moja przespala calutka noc i rano usypiala wszedzie! okropny widok takie dziecko slaniajace się. Teraz znow zasnela, ale byla aktywna z 1.5h rozgladala sie i usmiechala

Chardonnay jak po szczepieniach?

Wiki super ze mała w koncu bez kolki mogła sie wyspać:) moj tez dzisiaj grzeczny, dale mu leki na pierdy przed każdym karmieniem i moj grzeczny synuś wrucił :)

Dzisiaj tesciowa przylatuje i sie zastanawiam czy bede miała pomoc w domu czy gościa...

U nas wieje i pada a my po córę do szkoły musimy isc:(

Ja sie z moim kloce o kp on twierdzi, że to to jest przyczyną kolek wkurza mnie bo ja z,tego calkowicie nie zrezygnuje. Fakt moge dawać te dwie butle, ale nie przejde calkowicie na mm. Boje sie tylko o laktacje. Bellina jednak sie z Tobą przeprosze ;) co zmieniać w jedzeniu by kolki minely a ja mogła calkiem wrócić do kp?

Ja zr swoim tez sie kłóce o kp bo on chce żebym przeszła na mm bo twierdzi że dziecko na moim mleku głoduje...

Ostatnia edycja:
Ja juz kp i nutramigen dalismy wczoraj dwa razy i kolek noe bylo, ale problemy z kupka są nadal. Powinno minąć kolo 3-miesiaca wiec czekam. odstawilam nabial i krostki jej znikają. Rano tylko obudzila sie z katarem

Patka, a jak mała przybiera na wadze? Bo to powinien być twój argument! Poza tym proponuję zaprezentować mężowi porównanie składów mleka mamy i mm, tego nic nie przebije :) Mój mąż jest strasznie dumny, że mi się udaje karmić i broni tego strasznie, z takim wsparciem jest łatwiej, kiedy przychodzi kryzys.

Dziewczyny, pytanie o szczepienie przeciwko pneumokokom (dla tych, które decydują szczepić): robicie jakiś odstęp między obowiązkowymi szczepieniami a pneumo? U nas będą dwa tygodnie odstępu, nie wiem czy to wystarczająco, a szczepię 6w1 i pneumo w różnych przychodniach.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Patka, a jak mała przybiera na wadze? Bo to powinien być twój argument! Poza tym proponuję zaprezentować mężowi porównanie składów mleka mamy i mm, tego nic nie przebije :) Mój mąż jest strasznie dumny, że mi się udaje karmić i broni tego strasznie, z takim wsparciem jest łatwiej, kiedy przychodzi kryzys.

Dziewczyny, pytanie o szczepienie przeciwko pneumokokom (dla tych, które decydują szczepić): robicie jakiś odstęp między obowiązkowymi szczepieniami a pneumo? U nas będą dwa tygodnie odstępu, nie wiem czy to wystarczająco, a szczepię 6w1 i pneumo w różnych przychodniach.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
WIOLA moja pediatra zaproponowała mi 5w1 i rotawirusy teraz a w 7 miesiącu pneumokoki bo ja się też zastanawiałam nad 6w1 ale powiedziała ze jest dwa razy droższa a tylko jednym ukłociem się różni a lepiej te pieniążki przeznaczyć na coś innego

Do góry